Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

În Kütahya Pazarlar, Turcia, se cultivă cireșele și vișinele, preferate de consumatori, datorită culorii roșii, strălucitoare, bobului mare și duratei lungi de păstrare.

Read More

Reteta braziliana de fasole cu sunca costite si carnati.

Read More

Denumirea „Tertziellouthkia” DOP, Cipru, desemnează un tip de paste făinoase obținute prin amestecul făinii de grâu dur cu apă.

Read More

Virșli Sbuciumelea au deja o continuitate de patru generații și au fost atestați ca produs tradițional.

Read More

Fermele si firmele ecologice din Andaluzia, Spania sunt prezente, la targurile internationale, cu o ofertă variată si bogata de produse bio.

Read More

Aceasta reteta originara din Toscana (Italia), numita “pappa al pomodoro”, este un amestec de pâine, roșii, usturoi și busuioc cu o aromă rafinata.

Read More

Produsul “Cascavalul Dalia” este printre cele mai importante marci romanesti  care a fost inregistrat pe plan national ca reteta consacrata.

Read More

Consorțiul Melinda produce peste 400.000 de tone de mere în Văile Non și Sole din nordul Italiei.

Read More

În perioada 19-28 ianuarie 2024, s-a desfășurat la Berlin, Germania, cea de-a 88-a ediție a expoziției „Săptămâna Verde 2024” (Grüne Woche).

Read More

Friptura de Zalau este o reteta traditionala din judetul Salaj amintita in cartea lui Radu Anton Roman.

Read More

Rețete Consacrate Românesti atestate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rural.

Read More

CABRITO DE EXTREMADURA”, IGP, reprezinta carnea obținută din carcase de iezi născuți și crescuți pe teritoriul Comunității Autonome Extremadura.

Read More

Roșiile la cuptor sunt un preparat simplu, dar cu adevărat gustos, ideal pentru a îmbogăți diverse preparate.

Read More

Festivalul Bruschetei de la Casaprota revine,  in perioada 27-28 ianuarie 2024, sarbatorind 61 de ani de existenta.

Read More

In localitatea Lăschia din Maramureş, se află una dintre cele mai cunoscute plantaţii de aluni ecologici din zonă.

Read More

Au fost nevoie de secole pentru ca această brânză mică și rotundă să scape de umbra celebrului său concurent local, Roquefort.

Read More

Batogul de sturion este un adevarat delciu culinar, realizat după o rețetă veche, transmisă din generație în generație.

Read More

Aperitiv de sarbatori cu parmezan, smantana si icre de somon.

Read More

Reteta aperitiv pentru sarbatorile de iarna.

Read More

Stelute aperitiv pentru sarbatorile de iarna

Read More

Iarna asta, descoperă bucuria copilăriei și vizitează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa!

Read More

În mod tradițional, vânzătorii ambulanți maltezi își câștigau existența călătorind dintr-un sat în altul, unde gospodinele așteptau cu răbdare să cumpere sau să comande orice aveau nevoie.

Read More

Salinate de Turda” IGP, Romania, reprezintă un produs afumat și uscat, obținut prin procesul de sărare umedă cu saramura naturală numită popular „murătoare”.

Read More

Meso turopoljske svinje” DOP, Croatia, reprezintă carnea proaspătă obținute din rasa de porci Turopolje.

Read More

Salata proaspata, racoritoare, usoara, gustoasa si sanatoasa de dovlecei cruzi si rucola.

Read More

Băutură tradițională turcească pe bază de iaurt.

Read More

O reteta de dovlecel la gratar pentru sarbatori aromate.

Read More

Cooperativa Păstrăvul din Țara Ta a lansat prima fermă piscicolă pe lacul Oașa.

Read More

Denumirea de origine protejată „Milas Yağlı Zeytini” cuprinde măslinele de masă din soiul Memecik, cultivate în districtul Milas.

Read More

Punctul gastronomic local din localitatea Poșaga de Sus, este situata în zona rezervației Scărița – Belioara, jud. Alba.

Read More