Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Specialitate traditionala din sudul Frantei, asemanatoare cu pizza, garnisita cu ceapa, ansoa si masline negre.

Read More

Sucul de mere Merita Bio este un produs ecologic, extras in intregime din mere crescute in livada inregistrata in agricultura ecologica.

Read More

Mancare traditionala din nordul Frantei si Belgia.

Read More

Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.

Read More

Tara Bascilor se lauda da cu o gastronomie variata si bogata avand o puternica influenta spaniola.

Read More

Reteta din Franta, de rosii si dovlecei gratinati.

Read More

Berthoud este o reteta traditionala creata la inceputul secolului al XX-lea. La inceput, acesta era un nume de familie raspandit in Chablais.

Read More

Supa de ceapa cu vin si branza rasa (reteta Franta).

Read More

Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.

Read More

Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.

Read More

Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.

Read More

Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino.

Read More

Mollete de Antequera” IGP, este un tip de paine originar din aria geografica Antequera, Spania.

Read More

Reteta frantuzeasca de sunca cu ou si smantana.

Read More

Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.

Read More

Aria din care provine laptele si in care este produsa si maturata branza DOP „Casciotta d’Urbino” cuprinde intregul teritoriu al provinciei Pesaro e Urbino, din Italia.

Read More

Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.

Read More

Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.

Read More

Hiromeri Pitsilias, IGP, este un produs maturat din carne uscata, in saramura, afumata si marinata in vin.

Read More

Mascarpone este o branza italiana cu pasta moale.

Read More

Vinurile Chozas Carrascal, DOP, Spania sunt vinuri minerale cu aroma de pamant

Read More

Salata greceasca sau salata horiatiki este o salata populara in bucataria greaca, facuta cu branza feta.

Read More

CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020

Read More

Brousse du Rove” DOP, Franta, este o branza de capra prezentata sub forma de cornet.

Read More

Pan gallego” DOP, Spania, este o paine cu coaja crocanta, cu miezul moale si cu alveole numeroase si neregulate.

Read More

Sneem Black Pudding este un sangerete traditional, neambalat in forme si preparat in tavi la cuptor.

Read More

Arseniko Naxou” DOP, este o branza de masa, tare, maturata, de fabricatie artizanala, din lapte de capra si de oaie nepasteurizat produs in insula Naxos din Grecia.

Read More

S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.

Read More

Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.

Read More

Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.

Read More