Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Bautura „Vasi vadkorte pálinka” cu indicatie geografica inregistrata, este produsa pe teritoriul administrativ al judetelor Vas si Zala, Ungaria.

Read More

Hamburg’s Kummel” este produs in Orasul liber si hanseatic Hamburg prin aromatizarea alcoolului etilic de origine agricola cu seminte de chimion.

Read More

Dalmatinska pecenica” IGP, Croatia, este un produs din carne uscata, cu termen indelungat de pastrare, fara os, obtinut din muschiul longissimus dorsi de porc.

Read More

Este un produs apreciat de catre gurmanzii din lumea intreaga, are un gust unic si este preparat dupa retete traditionale frantuzesti.

Read More

Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.

Read More

Piersicile cu IGP „Pesca di Delia”, au un continut de zahar si arome distinctive care le diferentiaza de fructele de acelasi tip cultivate in alte arii de productie.

Read More

Descoperiti o reteta care prezinta gustul distinctiv al carnatilor unguresti, afumati si maturati timp de cateva saptamani in climatul local special.

Read More

Ennstaler Steirerkas”, DOP, Austria, este o branza din lapte acru obtinuta din lapte de vaca crud sau degresat si pasteurizat.

Read More

Siropurile din Polovragi, judetul Gorj, sunt obtinute din catina, muguri de brad, fragi, zmeura sau mure.

Read More

Haricot de Castelnaudary, IGP, Franta, este o fasole alba uscata din specia Phaseolus vulgaris.

Read More

Pe rafturile virtuale ale magazinului Livada cu Ceai puteti gasi infuzii de ceai si legume, care se mananca dupa infuzare si ne asigura aportul atat de necesar de substante benefice.

Read More

Pampepato di Terni, IGP, Italia, este un produs de panificatie obtinut prin prelucrarea fructelor uscate, a ciocolatei, a stafidelor, a fructelor confiate, a pudrei de cacao amaruie, a mierii, a cafelei, a condimentelor si a fainii.

Read More

Specialitate traditionala din sudul Frantei, asemanatoare cu pizza, garnisita cu ceapa, ansoa si masline negre.

Read More

Sucul de mere Merita Bio este un produs ecologic, extras in intregime din mere crescute in livada inregistrata in agricultura ecologica.

Read More

Mancare traditionala din nordul Frantei si Belgia.

Read More

Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.

Read More

Tara Bascilor se lauda da cu o gastronomie variata si bogata avand o puternica influenta spaniola.

Read More

Reteta din Franta, de rosii si dovlecei gratinati.

Read More

Berthoud este o reteta traditionala creata la inceputul secolului al XX-lea. La inceput, acesta era un nume de familie raspandit in Chablais.

Read More

Supa de ceapa cu vin si branza rasa (reteta Franta).

Read More

Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.

Read More

Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.

Read More

Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.

Read More

Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino.

Read More

Mollete de Antequera” IGP, este un tip de paine originar din aria geografica Antequera, Spania.

Read More

Reteta frantuzeasca de sunca cu ou si smantana.

Read More

Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.

Read More

Aria din care provine laptele si in care este produsa si maturata branza DOP „Casciotta d’Urbino” cuprinde intregul teritoriu al provinciei Pesaro e Urbino, din Italia.

Read More

Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.

Read More

Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.

Read More