Brânza NarCheese
Atelierul de brânză NarCheese folosește doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grăbi procesul natural de fabricare al brânzei.
Atelierul de brânză NarCheese folosește doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grăbi procesul natural de fabricare al brânzei.
Bio Culture este compania care in anul 2018 a obtinut certificare ecologica
Seitanul un preparat popularizat in Occident de asiatici, se mai numeste carne vegetariana si se face din gluten de grau.
Vinurile medicinale sunt forme medicamentoase mult folosite in trecut, dar si in prezent.
Nu există animale in fermele vegetale, dar exista multe câmpuri care furnizeaza burgeri in intreaga lume.
In anul 2016, a fost infiintata companie producatoare de alimente ecologice Elworld Agro.
O poveste captivantă are loc în prezent în biroul EcoFinia GmbH din Bochum, care se află în spatele mărcii vegane de ciocolată organică iChoc.
Pastravaria ecologica Bologa, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.
În anul 2020, vânzările de vin ecologic au făcut salturi mari in Franța.
Producatorii europeni de produse ecologice au mere in stoc recoltate in 2018.
Fermele ecologice Silvania sunt o cooperativă agricolă din Nordul Transilvaniei care cultivă peste 2200 hectare de teren ecologic si produc hrană pentru cele peste 1200 de văcuțe de lapte.
Domeniul Bogdan se întind pe 154 ha, in podgorie Murfatlar D.O.C., in apropiere de satul Pestera, judetul Constanta si practica viticultura biodinamica.
Franța este o țară frumoasă și romantică unde puteti cauta si experimenta diferite tipuri de mancare ecologica.
In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.
Paste cu microplante: sunt ușor de făcut și foarte gustoase. Datorită aportului nutritiv al microplantelor, o porție poate constitui o masă completă.
Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.
Siropurile din Polovragi, judetul Gorj, sunt obtinute din catina, muguri de brad, fragi, zmeura sau mure.
La Biofach 2019, s-a decernat premiul “Cel mai bun produs nou” la categoria drinks, producatorului polonez Nutracevit, pentru sucul BIOHASKAP 100% pur organic.
Pe rafturile virtuale ale magazinului Livada cu Ceai puteti gasi infuzii de ceai si legume, care se mananca dupa infuzare si ne asigura aportul atat de necesar de substante benefice.
Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.
Sucul de mere Merita Bio este un produs ecologic, extras in intregime din mere crescute in livada inregistrata in agricultura ecologica.
Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.
Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino.
Yummy Tummy este un produs unic, in termenii de calitate si gust.
Producatorul Greenlife Romania din Floresti, Cluj, isi propune sa promoveze germeni si lastari ca superalimente ale viitorului.
Ferma ecologica Riverstone se afla in statul Virginia (SUA) intr-un cadru pitoresc pe valea raului Little.
Catina alba este fructul cel mai echilibrat de pe planeta si contine 190 de nutrienti bioactivi.
Cooperativa agricola Bio Carpathia din Brasov, formata din 52 de fermieri a creat propriul brand de lactate Bio Carpathia, produs pe care l-a listat in Carrefour.
In Tara Lapusului, din Maramures se afla una dintre cele mai frumoase si mai noi sere cu rosii ecologice, din Romania.
Pomaria Badacin este o livada ecologica din judetul Salaj, in care cultiva piersici, ciresi, zmeura, nuci si mere.
© Copyright 2022 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev