Calitatea produselor

 

ASOCIATIA OPERATORILOR DIN AGRICULTURA ECOLOGICA BIO – ROMANIA, a organizat o conferinta in vederea certificarii produselor kosher, la care sunt invitati reprezentantii firmei OK KOSHER CERTIFICATION – una din cele mai prestigioase in plan mondial.

24.01.2018. Sectorul agroalimentar este al doilea sector economic ca marime din UE, cu un numar de 48 de milioane de angajati si cu o contributie anuala de 750 de miliarde de euro la economia UE.

Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul international ISO Ghid 65 (EN 45011).

Rezultatul cercetarilor in agricultura ecologica, au fost publicate sub forma unor linii directoare, iar asociatia "Bio Austria" are un rol cheie in aceast dezvoltare.

In data de 2 noiembrie 2013, secretarul de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Achim Irimescu, a participat la seminarul intitulat „Produsul Traditional Romanesc in contextul schemelor de calitate europene D.O.P., I.G.P., S.T.G.”, desfasurat in sala Brancusi a Complexului Expozitional ROMEXPO – Bucuresti, eveniment integrat Targului INDAGRA 2013.

Cautare