Iarna este probabil anotimpul cel mai bogat în evenimente, dominând sărbătorile creștine din Austria.

Read More

In fermele agroturistice de vitalitate din Austria, puteti descoperii puterea pinului elvețian.

Read More

Adventul și Crăciunul reprezintă perioada tradițiilor și obiceiurilor in Austria.

Read More

Ennstaler Steirerkas”, DOP, Austria, este o branza din lapte acru obtinuta din lapte de vaca crud sau degresat si pasteurizat.

Read More

Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.

Read More

Tiroler Speck” (IGP), Austria, este un produs artizanal din carne de porc conservata traditional, fabricat din pulpa dezosata, cotlet, burta, spata sau ceafa.

Read More

Gailtaler Almkäse”, DOP, Austria, este o branza cu pasta tare, obtinuta din lapte crud de vaca si capra (10%).

Read More

Macul „Waldviertler Graumohn” DOP, Austria, este un ingredient traditional utilizat frecvent in bucataria regionala.

Read More

Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.

Read More

Gailtaler Speck este un produs din carne de porc conservata traditional din Valea Gail, Austria.

Read More

Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.

Read More

Istoria branzeturilor Alma este istoria fermierilor si producatorilor de lactate din Bregenzerwald, Austria.

Read More

Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.

Read More

Laptele de fan „Heumilch” STG, Austria, reprezinta cea mai naturala forma de productie a laptelui.

Read More

Un Dirndl este un tip de rochie purtata de femeile din Austria si Bavaria, la sarbatorile si festivaluri traditionale precum Oktoberfest din Munchen.

Read More

Valsul vienez este cel mai vechi dans de sala dintre dansurile actuale.

Read More

Denumirea „Pöllauer Hirschbirne” DOP, Austria, se aplica numai perelor pentru cidru neprelucrate din soiul „Hirschbirne” (soi regional vechi), precum si perelor uscate si sucului de fructe nefermentat, obtinute din aceste fructe.

Read More

Descoperiti provincia Tirol in timpul vacantei dumneavoastra de Ziua Inaltarii Domnului in Austria.

Read More

La Viena, de Craciun, sunt deschise mai multe targuri de iarna, dar cea mai cunoscuta dintre toate este cea aflata in fata primariei orasului, Rathausplatz.

Read More

Produsul „Mostviertler Birnmost”, (IGP), Austria, este fabricat prin fermentarea in butoi a mustului din pere obtinut prin presare.

Read More

Pe langa specialitatile regionale se afla in meniurile austriece si un numar important de mancaruri care isi au originile in tarile monarhiei. 

Read More

La Naschmarkt, in Viena, o calatorie in jurul lumii nu dureaza 80 de zile, ci doar patru minute. Cel putin din punct de vedere culinar.

Read More

Caisele Wachauer Marille, DOP, Austria se caracterizeaza printr-o aroma deosebita.

Read More

Uleiul din seminte de dovleac Stiria este o specialitate traditionala (IGP) a acestei provincii din Austria.

Read More

Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.

Read More