Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Fabrica de Lapte Brașov a participat cu succes în competiția “Ora de bun gust” – premiile Gustul Ales 2024.

Read More

Tocinei bucovineni” sau “Clătite de barabule”, sunt un fel de mâncare tradițională din regiunea Bucovinei, ce combină ingredientele simple si delicioase.

Read More

Primul târg din an Asociatia Mesterilor Populari Clujeni vestește primăvara și celebrează iubirea în ziua de Dragobete, renașterea în prima zi a lui Mărțișor și eternul feminin în cea de a opta zi a lunii martie!

Read More

Yläsavolainen muurinpohjalettu” IGP, Finlanda, este o clătită fină, obținută dintr-un aluat subțire preparat cu lapte făină de orz, făină de grâu, ouă și sare.

Read More

O reteta perfecta de Ziua Indragostitilor.

Read More

Intre 6-9 februarie 2025, orele 08:00-22:00, are loc la Cluj-Napoca, Slană Fest, târgul micilor producători.

Read More

Salata Mechouia , sau „salata la grătar” este o mancare traditionala tunisiana.

Read More

Produsul „Aglonas maizes veistūklis” IGP, Letonia, este o pâine de secară care conține bucăți de grăsime de porc și de ceapă coapta în interior.

Read More

Firma Grill House & Shop Luca, din Pecica, judetul Arad, este un „lanţul perfect” pentru o afacere de familie care produce plus-valoare atât pentru comunitate, cât şi pentru întreaga zonă.

Read More

Pulpo Seco de Adra” este un produs obținut din caracatiță (Octopus vulgaris), care provine în mod tradițional din locul de pescuit Adra din Almería, în sud-estul Spaniei.

Read More

Chicha morada este o băutură originară din Peru si este consumată în prezent ca produs traditional. 

Read More

Borşul moldovenesc care dă gust ciorbelor încă de la 1900, a ajuns pe lista preparatelor cu atestat tradiţional.

Read More

Petru Duca detine o ferma de pomi fructiferi tropicali în apropiere de Tully (Queensland), din nord-estul Australiei.

Read More

Oli de Menorca / Aceite de Menorca” IGP Spania, este un ulei de măsline extravirgin ecologic, obținut doar prin procese mecanice din fructele măslinului (Olea europaea L.).

Read More

Oricine vrea să mănânce o carne buna va fi răsfățat la Săptămâna Verde Berlin.

Read More

Silifke Yoğurdu” IGP, Turcia, este un produs lactat fermentat obținut prin utilizarea exclusivă a laptelui de capră.

Read More

Usturoiul negru, cunoscut sub denumirea de „Aurul negru de la Sf. Paul” este un usturoi care a fost maturat în mod natural printr-un proces de fermentație foarte complex care durează luni de zile.

Read More

Reteta de gyros clasic grecesc, invelit in lipie si servit cu cartofi prajiti.

Read More

La Targul de la Berlin este prezent sosul verde in preparate precum înghețată, gin și mancarea cu oua și cartofi de Paste.

Read More

Pastel de feijão de Torres Vedras” IGP, Portugalia, este un mic produs de patiserie dulce, copt în cuptor.

Read More

Fructe si legume cultivate in sistem ecologic, inclusiv preparate din fructe si legume, dulceturi, sucuri din Com. Mănăstirea, Sat Sultana, Județul Călărași.

Read More

Un preparat de paste italiene foarte popular este făcut cu fructe de mare și un sos gros de rosii “arrabiata”.

Read More

Este o mâncare clasica germana cu bratwurst suculent, servit cu varză murată picanta și cartofi crocanți.

Read More

La Mircea Măcelaru” este o afacere de familie bucureșteană care are o oferta speciala de produse cu atestat traditional.

Read More

Săptămâna Verde (Grüne Woche) va avea loc în perioada 17-26 ianuarie 2025 în holurile centrului expozițional din Berlin.

Read More

Sardeluța marinată” STG, Romania, este obținută printr-un proces de marinare a materiei prime, șprot, obținându-se trei variante diferite prin dozarea în ambalaj a unor soluții de acoperire distincte.

Read More

Česnica este o paine sau o prajitura indespensabila Cinei de Craciun in traditia sarba, ce are loc pe 7 ianuarie.

Read More

Queso de Burgos, IGP Spania este o brânză proaspătă produsă prin coagularea enzimatică a laptelui de vacă și de oaie integral, proaspăt și natural, pasteurizat, care nu a fost presat sau maturat.

Read More

Produsul „TSALAFOUTI” DOP, Grecia, este o brânză albă tartinabilă, cu o textură moale și cremoasă.

Read More

Denumirea Gaziantep Menengiç Kahvesi DOP a fost înregistrată în Jurnalul Oficial European, în sectorul agroalimentar din Turcia.

Read More