In data de 3 februarie 2020, descoperiti la Cluj-Napoca, deliciile insulei Madeira, .

Read More

Pao de Lo de Ovar” este un produs de panificatie obtinut din oua, zahar si faina.

Read More

Calitatea, originalitatea si traditia de consum au adus migdalelor „Amendoa Coberta de Moncorvo” faima si renume, fiind unul dintre simbolurile localitatii Torre de Moncorvo, Portugalia.

Read More

Folar de Valpacos este un produs de panificatiie, IGP, Portugalia, pregatit in mod traditional in perioada Pastelui.

Read More

Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.

Read More

Pastel de Chaves”, IGP, este un produs de patiserie in forma de semiluna, facut din coca de foietaj fin, umpluta cu un amestec pe baza de carne de vitel tocata.

Read More

Chourica de Carne de Melgaco (IGP) Portugalia, este un carnat afumat, maturat la rece, in forma de potcoava, obtinut din carne de porc provenita din spata, fleica, resturi de fasonare si grasime de porc.

Read More

"Bacalhau de Cura Tradicional Portuguesa" (STG), Portugalia, este un peste uscat la soare dupa o reteta traditionala din secolul XVI-lea.

Read More

Produsul „Requeijão da Beira Baixa” din Portugalia a fost inregistrat in 2014 ca produs protejat DOP.

Read More

Carnatul afumat Alheira de Vinhais este un produs IGP din Portugalia.

Read More

Orezul „Lezirias Ribatejanas” IGP, Portugalia, este un orez cremos cu o aroma catifelata.

Read More

Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.

Read More

Termenul de „Maca da Beira Alta” se refera la soiurile de mar Malus domestica Bokh, cultivate traditional in aceasta zona, cu pulpa foarte consistenta si care se conserva foarte bine.

Read More