Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Virșli Sbuciumelea au deja o continuitate de patru generații și au fost atestați ca produs tradițional.

Read More

Produsul “Cascavalul Dalia” este printre cele mai importante marci romanesti  care a fost inregistrat pe plan national ca reteta consacrata.

Read More

În perioada 19-28 ianuarie 2024, s-a desfășurat la Berlin, Germania, cea de-a 88-a ediție a expoziției „Săptămâna Verde 2024” (Grüne Woche).

Read More

Friptura de Zalau este o reteta traditionala din judetul Salaj amintita in cartea lui Radu Anton Roman.

Read More

Rețete Consacrate Românesti atestate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rural.

Read More

Iarna asta, descoperă bucuria copilăriei și vizitează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa!

Read More

Salinate de Turda” IGP, Romania, reprezintă un produs afumat și uscat, obținut prin procesul de sărare umedă cu saramura naturală numită popular „murătoare”.

Read More

Cooperativa Păstrăvul din Țara Ta a lansat prima fermă piscicolă pe lacul Oașa.

Read More

Punctul gastronomic local din localitatea Poșaga de Sus, este situata în zona rezervației Scărița – Belioara, jud. Alba.

Read More

Produsul „Pită de Pecica” IGP, este un produs de brutărie obținut din aluat dospit și copt în cuptoare specifice.

Read More

Mancare traditionala din Crisana si judetul Bekes (Ungaria)

Read More

Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.

Read More

Toba de casă și Răciturile de casă (piftii) produse de „CARMANGERIA BUNICILOR” sunt atestate ca produse tradiționale.

Read More

Anual, in curtea Ministerului Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, se organizeaza evenimentul „Stâne, Gusturi și Tradiții românești”.

Read More

Pastrama ”Deltaica” de crap argintiu si se comercializeaza ca produs romanesc atestat traditional.

Read More

Antica Marinela P.F.A. din Butea, Județul Iași, produce primul vin traditional.

Read More

In comuna Pianu, Județul Alba, in cadrul carmangeriei Sbuciumelea Ioan Î.F., se produc printre cei mai buni virsli traditionali.

Read More

Supa de gulii, care se numara printre mancarurile traditionale din Crisana, se prepara destul de rapid, necesitand un timp foarte scurt.

Read More

Cine se trezește de dimineață în Sibiu ajunge să deguste cele mai gustoase produse locale, în fiecare sâmbătă la Piața Volantă Transilvania.

Read More

Produsul atestat traditional “Pâine cu maia Magazia Morăriței” este realizat de o brutaria artizanala din Probota, Judetul Iasi.

Read More

Din 21 până in 30 octombrie 2022, timp de 10 zile Piața Unirii din Cluj Napoca va aduna meșteri, artizani și producători tradiționali din toate zonele țării .

Read More

Dan Limbasan a reusit sa puna pe picioare o carmangerie ce a devenit una dintre cele mai apreciate si cautate din județul Sibiu.

Read More

Borsul de Radauti reprezinta o reteta pentru a carei preparare aveti nevoie de sfecla rosie.

Read More

Targ de produse alimentare ROMANESTI, unde pot fi gasite branzeturi, produse procesate din carne, fructe, legume, vinuri, miere, peste fript si prajit.

Read More

Această supă cremă este surprinzătoare prin combinația de ingrediente folosite.

Read More

Plăcintă dobrogeană” IGP, este un produs de patiserie copt, precopt congelat sau crud congelat, făcut din foi de aluat umplute cu brânză sărată (telemea) amestecată cu caș și ouă.

Read More

Mici de casa atestați cu logo-ul national în România.

Read More

Pălinca Trămuța face parte din rândul produselor tradiționale atestate de Ministerul Agriculturii.

Read More

Adevărat balsam pentru stomac, zeama de varză va transforma această ciorbă ţărănească simplă într-una absolut delicioasă.

Read More

Descoperiți aromele de flori de câmp ale acestei brânze tradiționale de oaie, produsă în inima României.

Read More