Pulpa de miel la cuptor
Mielul este simbolul mesei de Paște, pentruca ridică păcatele lumii şi se oferă ca hrană pentru viaţa veşnică și reînnoire spirituală!
Mielul este simbolul mesei de Paște, pentruca ridică păcatele lumii şi se oferă ca hrană pentru viaţa veşnică și reînnoire spirituală!
Mancare de post.
Ciorba de miel banateana cu bors, macris si leustean, servit cu o portie generoasa de smanatana.
Sosul de merișoare poate fi servit alături de orice friptura de Crăciun (rață, gâscă, curcan, pui, porc sau vită).
Mancare traditionala din Crisana si judetul Bekes (Ungaria)
Adevărat balsam pentru stomac, zeama de varză va transforma această ciorbă ţărănească simplă într-una absolut delicioasă.
Risotto cu gorgonzola este un preparat de orez din Italiei cu o consistență cremoasă.
Descoperiți aromele de flori de câmp ale acestei brânze tradiționale de oaie, produsă în inima României.
Mancare traditionala romaneasca cu carne de vitel, miel sau pui.
O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.
Tarina este o mancare traditionala care se pregateste intr-un vas de ceramica dreptunghiular.
Reteta casnica de preparat paine.
Bucătăria ardelenească este una plină de savoare, fiind o bucătărie în care mâncărurile s-au îmbogățit unele de la altele prin intermediul culturilor existente.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Biscuitii de casa din Muntenia sunt un deliciu in perioda sarbatorilor de Craciun.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
Pentru momentele in care aveti pofta de un preparat traditional romanesc, va recomandam o reteta tipic munteneasca!
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
Supa de gulii, care se numara printre mancarurile traditionale din Crisana, se prepara destul de rapid, necesitand un timp foarte scurt.
Bucataria sanatoasa recomanda reteta de chiftelute cu ciuperci
Ciorba banateana fasole si carnati.
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
Borsul de Radauti reprezinta o reteta pentru a carei preparare aveti nevoie de sfecla rosie.
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Această supă cremă este surprinzătoare prin combinația de ingrediente folosite.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Papara de paine la cuptor pentru micul dejun.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Ciorba taraneasca delicioasa de vita cu legume si zarzavaturi.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev