Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.

Read More

Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.

Read More

Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.

Read More

Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.

Read More

Usturoiul Ail blanc de Lomagneeste un produs IGP din Franta.

Read More

Termenul de „Maca da Beira Alta” se refera la soiurile de mar Malus domestica Bokh, cultivate traditional in aceasta zona, cu pulpa foarte consistenta si care se conserva foarte bine.

Read More

Brussels grondwitloof” IGP, Belgia, denumeste culturile de cicoare obtinute prin fortarea radacinilor de Chicorium intybus L., var. foliosum Hegi.

Read More

Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.

Read More

Legumicultorii din comuna Izbiceni organizeaza anual, datorita traditiei, un festival al rosiilor.

Read More

Kainuun ronttonen IGP, Finlanda, este o tarta mica si rotunda, cu blat crocant din faina de secara, umpluta cu piure de cartofi, faina de secara si merisoare.

Read More

Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.

Read More

Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.

Read More

Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.

Read More

Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.

Read More

Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.

Read More

Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".

Read More

Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.

Read More

Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.

Read More

Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.

Read More

"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.

Read More

"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.

Read More

Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.

Read More

Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.

Read More


Read More

Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.

Read More

Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.

Read More

Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.

Read More

Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.

Read More

 Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere  a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa. 

Read More