„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev