Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.

Read More

Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.

Read More

Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.

Read More

Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.

Read More

Descrierea produsului HUITRES MARENNES OLERON(IGP), din Republica Franta.

Read More

Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania

Read More

Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia

Read More

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Read More

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.

Read More

 Branza "San Simon da Costa" DOP, Spania este obtinuta din lapte de vaca cu urmatoarele caracteristici:

Read More

 Carnea de vita "Bazas", IGP, Franta provine de la bovine din rasele Bazadaise, Blonde d'Aquitaine sau in urma incrucisarii dintre aceste doua rase. 

Read More


In judetul Arad, un elvetian detine o ferma de 650 de hectare la Sagu (sat Firiteaz), unde cultiva grau ecologic.

Read More