Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.

Read More

Firma Alcorom, Judetul Satu Mare, este prezenta pe piata cu renumita palinca de prune si alte bauturi spirtoase.

Read More

Branza de oaie traditionala sub forma de paine, din Slovacia (ovčí hrudkový SYR - salašnícky) este inclusa in randul UE ca "specialitati traditionale garantate" (STG), potrivit unei decizii luate de catre Comisia Europeana.

Read More

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény” sau „Szegedi paprika”, IGP, Ungaria, se obtine prin macinarea ardeiului (Capsicum annuum L. var. Longum DC.) uscat cultivat în zona Seghedinului.

Read More

Microferma ecologica Biodumbrava este deschisa tuturor doritorilor de produse bio.

Read More

Estepa” (DOP), este un ulei de masline extravirgin, obtinut in Spania, din fructe de maslin (Olea Europea, L.).

Read More

Branza „Fourme de Montbrison” DOP Franta, este o branza fabricata din lapte de vaca inchegat, de forma cilindrica.

Read More

AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.

Read More

Fava Santorinis DOP, Grecia, reprezinta cotiledoanele plantei Lathyrus clymenum, uscate, decorticate si concasate, de culoare galben deschis, in forma de disc plat cu un diametru de aproximativ 2 mm si un continut de apa de maximum 13 %.

Read More

Pana acum, in Dolj avem trei firme care au atestat un numar de 12 produse (din carne, din lapte si de panificatie) ca fiind traditionale.

Read More

In comuna Comarna, judetul Iasi, exista aproximativ 600 de hectare de livezi de ciresi.

Read More

Compania Carpatis, este situata in Suceva, Strada-Mirauti Nr. 72.

Read More

ZADA PRODCOM SRL este o afacere de familie ce are ca obiect de activitate fabricarea branzeturilor in Horodnic de Jos, Suceava.

Read More

Produsul „Alföldi kamillavirágzat” DOP, Ungaria, este musetelul salbatic (Matricaria chamomilla L.) cules manual din zonele de campie.

Read More

Carnea preparata „Prleška tünka”  IGP, Slovenia,  are in compozitie carne si zaseka (slanina tocata).

Read More

Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.

Read More

Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.

Read More

„Fagiolo Cannellino di Atina” DOP, (Italia) desemneaza produsul obtinut din cultivarea plantei Phaselus vulgaris L, ecotipul local „Cannellino di Atina”.

Read More

Sapunul natural “Sanflora” este produs din uleiuri vegetale, plante si extracte din plante, miere, argilă, lapte de capră şi uleiuri esenţiale

Read More

Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.

Read More

Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.

Read More