Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.


Read More

Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.

Read More



Read More

Aceto Balsamico di Modena este un produs IGP, Italia.

Read More

Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.

Read More

Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).

Read More

Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.  

Read More



Read More

Silva Fruct producator de nectar din fructe specifice padurii din judetul Neamt.

Read More

Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.

Read More

Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.

Read More



Read More

 

Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.

Read More

Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.

Read More

"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.

Read More

Slovenska bryndza IGP, Slovacia, este o branza alba, naturala, ajunsa la maturatie, tartinabila, cu ceva graunte, produsa in mod traditional.

Read More