Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Silva Fruct producator de nectar din fructe specifice padurii din judetul Neamt.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
„Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.
"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.
Slovenska bryndza IGP, Slovacia, este o branza alba, naturala, ajunsa la maturatie, tartinabila, cu ceva graunte, produsa in mod traditional.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev