Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Branza Queso de Flor de Guía (DOP), Spania, are un caracter sezonier foarte pronuntat si sunt strans legate de sistemul traditional de productie.

Read More

 

In luna martie, brandul de brutarii - patiserii Paul a intrat pe piata romaneasca, dupa deschiderea primelor doua locatii: in centrul comercial Baneasa Shopping City si pe Calea Dorobantilor.

Read More

Tipul de animal considerat adecvat pentru furnizarea partilor de carcasa din care se produc jambonul care beneficiaza de denumirea de origine protejata este porcul de rasa iberica.

Read More

Branza Hessischer Handkäse se bucura de o buna reputatie in landul Hessa si in regiunile invecinate.

Read More

Graul „Farro di Monteleone di Spoleto” DOP, Italia, este un ecotip local al speciei Triticum dicoccum.

Read More

Miód kurpiowski” IGP, produsa in Polonia, este o miere din nectar, si poate include miere de mana.

Read More

SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare. 

Read More

Pe langa specialitatile regionale se afla in meniurile austriece si un numar important de mancaruri care isi au originile in tarile monarhiei. 

Read More


Read More


Read More

Pesca di Leonforte” cu indicatie geografica protejata (IGP), Italia, este produsul rezultat In urma cultivarii a doua ecotipuri locale de piersica.

Read More

Ricotta di Bufala Campana” este un produs lactat proaspat, din Italia, obtinut prin coagularea termica a proteinelor din zerul de lapte de bivolita, materie prima rezultata in urma produciei de mozzarella de bivolita.

Read More


Denumirea de origine protejata (DOP) vanata rosie „Melanzana Rossa di Rotonda”, (Italia), se obtine din ecotipul Melanzana Rossa di Rotonda, din specia Solanum aethiopicum. 

Read More

Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.

Read More

Numai boabele uscate ale varietatilor locale de fasole cataratoare multiflora cunoscuta sub denumirea de „Jaś Karłowy” (Phaseolus coccineus), destinate consumului uman, pot fi vandute sub denumirea de „fasola korczyńska”.

Read More

Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi

Read More



Read More

Produsul este o faina obtinuta prin macinarea boabelor de hrisca (Fagopyrum esculentum), planta cultivata in mod traditional in Bretania.

Read More

In judeţul Brasov sunt atestate 96 de produse: 41 din carne, 46 din lapte, 3 de panificatie si 6 din peste.

Read More

Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.

Read More

 

 

Csabai kolbász” sau „Csabai vastagkolbász”, produs IGP, Ungaria, se prepara din carne tocata si slanina tare.

Read More

Ferma “Mos Capra” a fost infiintata in anul 2007 si este situata in localitatea Cochirleni, in apropierea Dunarii, la mica distanta de Cernavoda.

Read More


Read More


Read More


Pepeni galbeni din cultivarul „saccharinus” soiul „Piñonet” sau „Piel de sapo”, sunt destinati vanzarii in stare proaspata catre consumatori.

Read More

Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.

Read More

Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.

Read More

Indicatia geografica protejata „Castana de Galicia” este rezervată castanelor obtinute din varietatile cultivate autohton din Galitia, Spania, destinate consumului uman si comercializate proaspete sau congelate.

Read More


Usturoiul Voghiera, DOP, este un produs de nisa din Italia, care permite producatorilor un venit garantat in prezent.

Read More