Branzeturi realizate la Raraul SA, judetul Suceava


Despre noi

In Romania, RARAUL SA, are o traditie de peste 40 ani, timp in care produsele ce poarta aceasta marca au devenit un etalon in industria laptelui.

Cunoscuta ca fiind cel mai important producator de lapte praf din tara noastra incepand cu 1961, Fabrica de Produse Lactate RARAUL a cunoscut o dezvoltare constanta ducand la diversificarea productiei in incercarea de a atinge si a satisface cat mai multe gusturi ale consumatorilor.

In anul 1994, RARAUL SA a devenit prima societate pe actiuni cu capital integral privat autohton din industria laptelui din Romania.

Incepand cu 1994 au avut loc importante investitii in toate domeniile de activitate ale firmei, atat in ceea ce priveste colectarea laptelui materie prima, industrializarea acestuia cat si comercializarea produselor finite.

La ora actuala, productia RARAUL se adreseaza atat pietei nationale, cat si celei internationale, produsele purtand aceasta marca fiind prezente in toata tara, cat si in tari din Uniunea European (RARAUL SA detinand agreere la export in tarile membre ale Uniunii Europene, avand indicativul L81) sau din afara acesteia.

Calitatea deosebita a produselor RARAUL este data de grija cu care selectionam laptele materie prima, de utilizarea unor tehnologii avansate de procesare combinata cu pastrarea metodelor traditionale de obtinere a produselor lactate (produsele RARAUL nu contin conservanti, coloranti sau alti aditivi, fiind 100% naturale), de utilizarea unui sistem de Management al Calitatii ISO 9001 / 2000, cat si de atentia acordata conditiilor de depozitare si de distribuire a acestora.

Fiecare produs purtand marca RARAUL este o garantie a calitatii si o binefacere pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei.

CONTACT:

RARAUL SA

725100, Campulung Moldovenesc
Strada Aeroportului nr. 3
Judetul Suceava, ROMANIA

telefon: +40-230-314 781; +40-230-314 782
Fax: +40-230-314 581
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.raraul.ro