Branzeturi realizate la Raraul SA, judetul Suceava

Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.

Produsele ce poarta aceasta marca au devenit un etalon in industria laptelui. Fabrica Raraul a fost modernizata si retehnologizata in ultimii doi ani, cu investitii care au depasit 2 milioane de euro, astfel ca astazi fabrica foloseste tehnologii avansate de procesare, combinate cu metodele tradiționale de obținere a produselor lactate. La ora actuala, productia RARAUL se adreseaza atat pietei nationale, cat si celei internationale, produsele purtand aceasta marca fiind prezente in toata tara, cat si in tari din Uniunea European sau din afara acesteia. Fiecare produs purtand marca RARAUL este o garantie a calitatii si o binefacere pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei.

Cascavalul Delia este unul dintre produsele cele mai cautate pe piata. Se fabrica numai din lapte de vacadupa o tehnologie asemanatoare cu cascavalul Dobrogea. Oparirirea casului Delia s face direct in saramura, acesta trebuind sa aiba o concentratie in sare de 8-10 % si temperatura de 80-85 %. produsul obtinut are o cositenta putin mai moale si culoarea galbena mai intensa. Gustul si aroma sunt caracteristice produselor obtinute din lapte de vaca. Consumul specific este de circa 11 litri lapte/kg cascaval. Si alte branzeturi rarau sunt la fel de cautate, precum cascavalul afumat sau branza de burduf.