Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Prefectura si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Sibiu lucreaza la un program pentru promovarea a 224 de produse traditionale fabricate de 38 de agenti economici din judetul Sibiu.

Read More

De zeci de ani, locuitorii Dublinului s-au obisnuit sa gaseasca la spre sau la final de saptamina aproximativ 20 de piete mobile de fructe, legume si alte produse derivate de la diferite ferme irlandeze si nu numai.

Read More

Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.

Read More

Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.

Read More

Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.

Read More

Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb

Read More

Busuiocul "Genovese Basil", DOP, Italia este una dintre cele mai aromate legume.

Read More

Carnatul afumat Alheira de Vinhais este un produs IGP din Portugalia.

Read More


Model de produs STG din clasa "Alte produse de ferma", din Spania

Read More

Orezul „Lezirias Ribatejanas” IGP, Portugalia, este un orez cremos cu o aroma catifelata.

Read More

Rahatul Loukoumi Geroskipou, IGP, Cipru, este un tip de produs de cofetarie al carui principal ingredient este zaharul.

Read More

Prepararea virslilor dateaza de pe vremea dacilor si de sute de ani reteta este neschimbata.

Read More

Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.

Read More

"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.

Read More

Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.

Read More

Alacul "Petit Epeautre de Haute Provence" este un produs IGP, Franta.

Read More

Lintea "Pardina de Tierra de Campos" este un produs IGP din Spania.

Read More

Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.

Read More

Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.

Read More