Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Piave” DOP, Italia, este o branza tare si maturata, de forma cilindrica si cu pasta fiarta, obtinuta din lapte de vaca.

Read More

 

Ardeiul "Pemento da Arnoia" (IGP), Spania, este un fruct din specia Capsicum annuum cultivati traditional.

Read More

Nieheimer Kase” IGP (GERMANIA), este o branza din lapte acru cu continut scazut de grasimi, bogata in proteine.  

Read More

In Timis au fost eliberate pana acum 37 de atestate de produse traditionale pentru:

Read More


Gentse azalea” IGP, Belgia, este azaleea gata pentru vanzare (Azalea indica sau Rhododendron simsii), ca planta in ghiveci, din stadiul aparitiei culorii.

Read More

Merele “Pommes des Alpes de Haute Durance” IGP (Franta) sunt fructe proaspete din soiurile de mere Golden Delicious, Gala si derivatele lor. 

Read More

Produsul italian “Prosciutto di Sauris”, IGP, Italia este produsa in comuna Sauris, din regiunea Friuli Venezia Giulia.

Read More


Falukorv este numele carnaciorilor care se fac in orasul suedez Falun de sute de ani.

Read More

Ricciarelli di Siena IGP, Italia, sunt produse italiene de patiserie, obtinute din prelucrarea unui aluat copt cu migdale, zahar si albusuri de ou.

Read More


Read More


Produsele traditionale atestate din judetele Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati.

Read More


Carnatul “Chorizo Riojano”, este unul dintre produsele alimentare tipice din regiunea La Rioja (Spania), ce are o mare traditie in productia de carnati.

Read More


Read More


Cartoful “Patata di Bologna” DOP, Italia, este cerut tot mai mult de catre consumatori.

Read More

SC. Petras Bio SRL produce paste fainoase laminate ecologice integrale din spelta din faina ecologica integrala din spelta si apa de izvor.

Read More

Din secolul 14 si pana in secolul 18, branza Edam a fost cea mai populara branza din lume, in special pe mare si in colonii departate.

Read More

Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.

Read More



Read More

Uniunea Europeana a publicat  soiul de ardei “Pemento do Couto, Galicia (Spania), ca produs IGP.

Read More

Pogacelele din Slovenia, cu numelui “Belokranjska pogača”, prezinta protectie, la nivelul Uniunii Europene, in clasa "produse de patiserie".

Read More

SC ECOFRUCT SRL a fost constituita in anul 2001 dupa aparitia legislatiei bio in domeniu, din initiativa a doi cetateni germani, unul dintre ei fiind de origine romana.

Read More

Tremot Dobre Si Fiii SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Baicoi, judetul Prahova.

Read More

CONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.

Read More

Branza “Provolone del Monaco” a fost inregistrata oficial,  ca produs DOP, in registrul oficial al Uniuninii Europene.

Read More

SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea

Read More


 Canah International SRL, din Bucuresti, este primul procesator de seminte de canepa din Romania la fabrica din Salonta, jud. Bihor.

Read More

SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.

Read More

Zece producatori agricoli din Transilvania lanseaza luni 8 februarie proiectul “Cosul taranesc”, prin care vor vinde fara intermediari produse ecologice si traditionale.

Read More

Bremer Klaben este un cozonac mare,  de forma plata si aproape dreptunghiulara in sectiune.

Read More

Castanele "Marrone di Caprese Michelangelo" DOP, din Italia, au obtinut recunoasterea la nivel european.

Read More