Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

IGP „Pesca di Verona” se refera la specia Persica Vulgaris, Mill si este rezervata piersicilor cu pulpa alba, cu pulpa galbena si fara puf (numite si nectarine).

Read More

Arzua-Ulloa este o excelenta branza produsa in regiunea Galicia din Spania, recunoscuta europeana ca produs DOP.

Read More


 

Read More

Comisia europeana a inregistrat  denumirea de origine protejata „PISTACCHIO VERDE DI BRONTE” (DOP), Italia,  pentru fisticul sicilian.

Read More

 

Pepenii verzi, fara seminte, au fost obtinuti de inginerii specialistii de la centrul CCCPN Dabuleni.

Read More

Cel mai mare producator ecologic de oua, detine in prezent 42.500 capete, distribuite in trei puncte de lucru, aflate in judetele Arges si Sibiu.

Read More

Comisia europeana a inregistrat specialitatea traditionala garantata “Skilandis” (STG), Lituania.

Read More

Modul de gatit al pastelor “amatriciana” vine din orasul italian Amatrice.

Read More

DOP „Pomodorino del Piennolo del Vesuvio” desemneaza fructul ecotipurilor de tomate mici asociate denumirilor populare „Fiaschella”, „Lampadina”, etc. 

Read More

 

Read More


Jambonul “Crudo di Cueno”, Italia, este protejat DOP la nivel european.

Read More

Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.  

Read More

Suprafete tot mai mari de meri sunt cultivate organic in Austria.

Read More

 

Read More

Cultivarea florilor comestibile este o problema de cunoastere si daruire.

Read More

Sapte societati din judetul Neamt au lansat, 19 produse traditionale. Din aceastea, majoritatea sant produse lactate.

Read More


Read More


Read More



Read More


Read More



Read More



Read More



Read More



Read More

 

Read More

Cultivatorii de ceapa din regiunea Mako, Ungaria, au obtinut o varietate de ceapa, de buna calitate, cu denunumire de origine DOP.

Read More



 

Read More

Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.

Read More


Read More



Read More