Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
Cel mai bun ulei din catina din lume se face in Romania si este produs de firma Hofigal.
In ultimii trei ani, la nivelul judetului Iasi au fost inregistrate 28 de produse traditionale.
Gouda Holland este o branza grasa (48 +), cu pasta semitare, maturata natural. Este produsa in Olanda, din lapte de vaca obtinut in fermele producatoare de lactate si se matureaza in camere speciale, fiind transformata intr-un produs pentru consum.
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Slow Food Cluj Transilvania si Centrul de Informare Turistica Turda au inaugurarea magazinului „Finomsaguri Ariesene” din Turda.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Caisele Wachauer Marille, DOP, Austria se caracterizeaza printr-o aroma deosebita.
Produs IGP din Franta, prunele d'Agen sunt fructe oval alungite, de culoare maro inchisa sau neagra, lucioase, cu carne de culoare galben-brun pana la galben auriu.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Uleiul din seminte de dovleac Stiria este o specialitate traditionala (IGP) a acestei provincii din Austria.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Sopressa Vicentina este un salam italian de vara, in forma cilindrica si facut din carne de porc de calitate.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev