Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.

Read More

Cel mai bun ulei din catina din lume se face in Romania si este produs de firma Hofigal.

Read More

In ultimii trei ani, la nivelul judetului Iasi au fost inregistrate 28 de produse traditionale.

Read More


 

Read More



Read More

 


Read More

Gouda Holland este o branza grasa (48 +), cu pasta semitare, maturata natural. Este produsa in Olanda, din lapte de vaca obtinut in fermele producatoare de lactate si se matureaza in camere speciale, fiind transformata intr-un produs pentru consum.

Read More

Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.

Read More



Read More

 

Read More

 

Read More

Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.

Read More

Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.

Read More


Despre noi

Read More

Slow Food Cluj Transilvania si Centrul de Informare Turistica Turda au inaugurarea magazinului „Finomsaguri Ariesene” din Turda.

Read More

Pentru Salamul de Sibiu orice prezentare este de prisos.

Read More


Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.

Read More




 

Read More

Caisele Wachauer Marille, DOP, Austria se caracterizeaza printr-o aroma deosebita.

Read More

Produs IGP din Franta, prunele d'Agen sunt fructe oval alungite, de culoare maro inchisa sau neagra, lucioase, cu carne de culoare galben-brun pana la galben auriu.

Read More

Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.

Read More

SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.

Read More


 

Read More

Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.

Read More

Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.

Read More

Uleiul din seminte de dovleac Stiria este o specialitate traditionala (IGP) a acestei provincii din Austria.

Read More

S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.

Read More

 Sopressa Vicentina este un salam italian de vara, in forma cilindrica si facut din carne de porc de calitate.

Read More