Produse traditionale din Udesti, judetul Suceava


12 produse  din carne realizate de catre S.C. Udisteana S.R.L (jud.Suceava).

 

Societatea a fost infiintata in anul 1991, fondatorul acesteia are o indelungata experienta in domeniul cresterii animalelor, prelucrarii carnii si comercializare.

 

La inceput realizarile erau profitabile pe domeniul cresterii animalelor si prelucrarii carnii. Apoi firma si-a extins obiectul de activitate prin comercializarea carnii.
In tot acest timp, S.C. Udesteana S.R.L. si-a extins zona de aprovizionare, astfel inregistrandu-se o crestere continua a realizarilor. Majoritatea angajatilor sunt specializati, cu experienta in domeniu, iar fluctuatia acestora este scazuta.

 

Produsele furnizate de societatea noastra se disting printr-o calitate ridicata, precum si prin pretul relativ scazut, datorita incheierii de contracte avantajoase cu partenerii de afaceri.

 

Desfacerea produselor se face in magazinele proprii, la angrosisti si la diferiti furnizori. Baza vanzarilor se realizeaza prin magazinele alimentare proprii, care detin aproximativ 60% din cifra de afaceri, dar si diferiti furnizori care se aprovizioneaza de la firma cu 40% din cifra de afaceri. Distributia se face prin mijloace de transport proprii

 

Toate produsele din carne sunt atestate ca produse traditionale romanesti. Acestea sunt urmatoarele: Caltabosii de Udesti; Carnaciorii afumati de Bucovina; Carnati de Burdujeni; Carnati de Udesti; Carnati de vita Udesti; Lebard de Udesti; Muschi afumat de Udesti; Piept afumat de Udesti; Salam de Bucovina; Salam de Udesti; Slanina afumata de Udesti; Toba de udesti.

 

Sursa: www.udesteana.eu