Paste fainoase laminate ecologice din spelta - “PETRAS”

SC. Petras Bio SRL produce paste fainoase laminate ecologice integrale din spelta din faina ecologica integrala din spelta si apa de izvor.

Aceste paste fainoase sunt facute din spelta (den. lat. Triticum spelta ), o specie de cereala primitiva nemodificata de 8.000 de ani. Celtii si vechii egipteni au cultivat spelta si au laudat-o pentru calitatile ei. Spre deosebire de grau aceasta ramane dupa recoltare protejata de palee si are un gust mai intens, amintind de cel de nuca.  Faina folosita este integrala, adica contine intreg bobul de spelta si pastreaza toate componentele acestuia. 

Pastele fainoase au fost obtinute prin laminare si nu prin extrudare ( presare ), pastrandu-se astfel structura fibrei si neincalzindu-se aluatul. Apa folosita nu este din reteua de alimentare ci provine de la un izvor de munte iar uscarea s-a facut la temperaturi joase. Se manufactureaza 100% produse vegetale certificate ecologic. PETRAS BIO s-a dedicat productiei raw, intrucat lucreaza cu un produs care are viata si care isi transmite mai departe puterea nealterata.

Oferta >>

 


Cautare