Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Castigatorul concursului de creativitate din cadrul primului eveniment expozitional din Romania „GASTROPAN” dedicat sectorului de morarit, panificatie si cofetarie, s-a intors cu o reteta spartana a “painii anticriza”. 

Read More

Infiintata in anul 2002 firma ELIT a devenit un jucator principal pe piata carnii si a preparatelor derivate din aceasta in Romania.

Read More

 „Pera de Lleida”, DOP, Spania, protejeaza fructele din specia Pyrus communis L., din soiurile „limonera”, „blanquilla” si „conference”, care apartin categoriilor de calitate extra si intai si sunt destinate consumului in stare proaspata.

Read More

Laboratoarele PlantExtrakt au fost înfiintate în 1992 ca firma mixta româno - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, într-o zona nepoluata, în mijlocul naturii.

Read More

 

 

 

 

 

 

 

Uleiurile presate la rece Cardinal sunt uleiuri bio, extravirgine, nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte.

Read More

Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.

Read More


La sfarsitul anului 2010 s-a deschis la Gheorgheni magazinul de desfacere a produselor certificate Transylvania Authentica.

Read More

Ecoforest si Eco 3V sunt societati comerciale specializate in producerea, prelucrarea si comercializarea de produse ecologice si agroturism ecologic.

Read More

Situata in Bucovina, la 14 Km de Suceava si la 25 Km de Falticeni, fabrica de produse Laktotrio din Horodniceni este recunoscuta pentru traditia in prelucrarea laptelui.

Read More

Carnea de vita „MAINE-ANJOU” DOP , provine de la femele in varsta de pana la zece ani care au fatat cel putin o data sau de la masculi castrati in varsta de peste 30 de luni.

Read More


La momentul comercializarii, sunca „Coppa di Parma” (IGP) Italia, are forma cilindrica, deloc turtita.

Read More

Pomme de terre de l’île de Ré” (DOP), Franta, este un cartof timpuriu de dimensiuni mici (sub 70 mm).

Read More


Casa de pe Deal este o marca dezvoltata de catre trei mici producatoare din Saschiz (judetul Mures).

Read More

Produseul „Oie d’Anjou” (IGP), Franta desemneaza gasca a carei carne este consumata sub forms de friptura, in mod traditional in timpul sarbatorilor de sfarsit de an.

Read More

SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.

Read More