Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Produsul „Beurre de Bresse” DOP, Franta, este un unt dulce, produs in putinei.

Read More

SC MATIAS SRL Santimbru (Alba) are  5 produse de panificatie atestate.

Read More

Paine secuiasca de casa cu cartofi din Ghelinta, Covasna este al doilea produs atestat in Registrul national al produselor traditionale (RNPT).

Read More

Iepurasul isi face cuib in Piata Mare din Sibiu cu zece zile inaintea sarbatorii pascale.

Read More

Produsul „Requeijão da Beira Baixa” din Portugalia a fost inregistrat ca produs protejat DOP.

Read More

Cel mai important concurs autohton de cofetarie s-a desfasurat vineri 4 aprilie, in cadrul expozitiei GastroPan de la Brasov.

Read More

Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal sunt: de nuca, de in, de susan, de dovleac, de catina, de soia, din germeni de grau, de samburi de struguri si de floarea soarelui.

Read More

Migdale „ALMENDRA DE MALLORCA”, Spania, sunt protejate IGP, din luna martie 2014.

Read More

Turta dulce produsa de APIDIS a castigat trofeul pentru produse semipeparate, la expozitia EUROPAIN & INTERSUC.

Read More

Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”.

Read More

Industria ciocolatei si cofetariei a decernat trofeele Colectiile Intersuc la expozitia Europain Paris si pentru gama ecologica

Read More

Regina Tchelly De Araujo Freitas este o tanara braziliaca intreprinzatoare care isi pune amprenta pe scena culinara braziliana, cu un proiect numit Favela Organica.

Read More

Totul a inceput in 1974 cand Joseph Wilhelm si Jennifer Vermeulen au infiintat o mica ferma si un magazin auto de produse alimentare ecologice in Augsburg, Bavaria.

Read More

Hori-Bulle este o ceapa rosie produsa in peninsula Hori, Germania care a fost inclusa in lista de denumiri de origine protejata DOP.

Read More

Ann Marie "Ree" Drummond, nascuta in 1969 este cel mai premiat autor de carti de bucatarie, din Statele Unite.

Read More

Branza „Strachitunt” DOP, Italia protejata la nivel europeana este produsa din lapte integral si crud.

Read More

Atestatul de produs traditional nr. 01 a fost emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale — Directia Generala Industrie Alimentara — in data de 6 martie 2014.

Read More

Sucevenii vor descoperii noi varietati de desert si dulciuri traditionale, la Shopping City Suceava, in cadrul “Targului de dulciuri”.

Read More

Denumirea „Patata dell'Alto Viterbese” IGP, Italia este aplicata tuberculului din specia Solanum tuberosum produs in nordul regiunii Lazio.

Read More

O cafea minunata din cereale ecologice, pentru o dimineata sau o seara placuta.

Read More

BAYERISCHE BREZE” este un produs de brutarie traditional protejat IGP, de catre statul Germania, din 2014.

Read More

Ne reintoarcem la Campina, prima data in acest an, de joi, 20 februarie, de data aceasta pana duminica, 23 februarie 2014.

Read More

De joi, 13 februarie, pana duminica, 16 februarie 2014, asteptam toti ploiestenii la savurosul Targ cu Bunatati din Ploiesti, Centru, zona Hale – Parcul Toma Socolescu.

Read More

Descoperiti produsele S.C. SONNENTOR S.R.L la BioFach 2014 Nürnberg, 12-15 Februarie, cel mai mare targ de produse Ecologice din lume!

Read More

Produsul „Žemaitiško kastinio gamintojai” din Lituania, a fost inregistrat ca si specialitate traditionala garantata.

Read More

 

Mana biblica este produsa exclusiv in regiunile Pollina si Castelbuono din Sicilia, Italia.

Read More

Anul acesta targul preparatelor de casa din cadrul Slana - Fest se va organiza in doua locatii:

Read More

Magiunul de prune Topoloveni, sofranul si branza greceasca vor fi promovate impreuna in Orientul Mijlociu si SUA

Read More

In perioada 17-26 ianuarie 2014, va avea loc la Berlin a 79-a editie a „Grune Woche” - manifestare la care este prezent si un grup de noua producatori din Maramures.

Read More

Rosiile Tomataki Santorinis din Grecia sunt inregistrate in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene ca produs cu denumire de origine protejata (DOP).

Read More