Miere de 365 euro/borcanul, expusa la vanzare la lasi


Localul 'Atelierul de Bere" a gazduit un mic trag de produse naturale .

La eveniment a fost prezent si The Art of DAR, un produs apicol exclusivist, lansat pe 22 octombrie la targul Global Food - SIAL, Paris .”Ceea ce face din acest produs o adevarata opera de arta este atat calitatea mierii din zona Barcaului, cat si ambalajul deosebit, creat de mesteri locali. Mierea a fost vanduta la Paris cu 365 euro/bucata", au precizat organizatorii. Fiecare produs in parte contine: miere de cea mai buna calitate, recipientul din sticla argintat, realizat manual si inseriat, lingurita de argint cu logo-ul zonei, suportul din stejar lustruit cu ceara de albine.

Producatori precum Fructe Naive, Sanatate Dulce si Frau Erna au fost prezenti cu sucuri naturale, plate aromatice si miere.

Fructe Naive a fost prezent cu dulceturi si gemuri bio, din pere, zmeura, maciese, afine, ceapa si gogonele. Printre bunatatile expuse s-au numarat si sirop de afine, de mere si de papadie de la fara conservand, coloranti sau adaos de zahar.

Frau Erna a expus mustar cu bobite, chilly, curry, marar, chimion si cu tarhon in timp ce printre specialitatile apicole de la Sanatate Dulce s-au numarat mierea cu scortisoara, cu cafea, cu anason, cu nuca si cu propolis.