Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Steve Pincus si Beth Kazmar din Evansville, Wiscontin, au fost declarati fermieri anului la a 27 Conferinta anuala de agricultura ecologica din SUA.

Read More

Producatorul specialitatitor ''din gradina Cucoanei'' este Lucia Lupea, inginer horticol si doctor in stiinte cu specializari multiple in domeniul ingineriei genetice.

Read More

POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.

Read More

Denumirea „Polvorones de Estepa” IGP, Spania, se utilizeaza in mod traditional pentru a desemna un tip de dulciuri de Craciun fabricat in Estepa.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 11 pana in 13 martie 2016, la Targul de primavara!

Read More

Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

Read More

Aproximativ 200 brutari, cofetari si bucatari din toata tara s-au inscris la Concursurile GastroPan.

Read More

Cecilia Istrate si Ion Istrate de la Fundata sunt prezenti la targurile traditionale cu renumita „Branza de Burduf”.

Read More

Paiele Bio pentru baut, ca pe vremea bunicii, ne ofera un stil de viata natural.

Read More

Toscana, este o importanta regiune viticola din Italia situata la 30 km de Florenta si ofera cel mai bun vin rosu Chianti. Ea ocupa ca suprafata viticola locul 3 in Italia dupa Sicilia si Puglia, insa nivelul de calitate a vinurilor sale este unul cu totul si cu totul exceptional.

Read More

Schwarzwälder Schinken, IGP, Germania, este o sunca dezosata, curatata, cruda si afumata, obtinuta din pulpa din spate a porcului.

Read More

Lapin Poron kuivaliha” DOP (carne uscata de ren din Laponia) este produs din muschi intreg (grupe de muschi) si din bucati de muschi.

Read More

Asperges du Blayais”, IGP Franta, este in întregime fraged si cu un gust placut, fara fibre si fara gust amar.

Read More

In centrul istoric al orasului Gyula, in piata Erkel Ferenc se afla Cofetaria de „O suta de ani”, care a fost infiintata in 1840 de catre cofetarul sef Salis András.

Read More

Janu siers” este produsa din lapte si coagul, la care se adauga unt sau smantana, oua, sare si seminte de chimion.

Read More

Carnatul de Mangalita este un produs traditional specific regiunii Maramures.

Read More

Placinta intinsa se face in foarte multe locuri din judetul Arad, inclusiv in satul Turnu, apartinator orasului Pecica

Read More

Targul “Craciun Taranesc” este organizat de Piata Taraneasca si Mester(Esti) in curtea interioara a Muzeului Taranului Bucuresti.

Read More

Denumirea „Hajdusagi torma” DOP, se acorda radacinii plantei Armoracia rusticana (sin. A. lapathifolia) selectionate prin butasire in regiunea Hajdusag.

Read More

Din 27 noiembrie si pana pe 1 decembrie 2015, Targul cu Bunatati s-a mutat la Ploiesti Shopping City, cu minunatiile create de mesteri populari si artisti hand made.

Read More

Prima zi a lunii Decembrie 2015 da startul traditiilor de iarna in Piata Unirii.

Read More

Din 20 pana in 22 noiembrie sunteti asteptati la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!

Read More

Salamul de Sibiu este un salam crud-uscat, cu mucegai nobil, realizat din carne de porc aleasa la rosu, provenita de la porcine cu greutatea in viu de peste 100 kg si din slanina tare.

Read More

Producatorii de mere din Tirolul de Sud s-au angajat sa oferite calitatea care poate fi gustata cu fiecare muscatura.

Read More

Paine traditionala din Harghita cu cartofi sau din faina de secara este oferita de producatorul SC Harmopan din Miercurea-Ciuc, judetul Harghita.

Read More

In inima Moldovei, in judetul Neamt, din mainile doamnei Cristina, o bucatareasa desavarsita, ies  delicatese care ne aduc aminte de gustul copilariei si al vacantelor petrecute la bunici.

Read More

Iaurtul Bio de la Olympus este o noutate pe piata din Romania, si este produs la Halchiu, judetul Brasov.

Read More

Istarski prsut”/„Istrski prsut” este un produs cu Denumire de origine Protejata din carne uscata conservată, obtinut din pulpa de porc, fara sorici si grasime sarata cu sare de mare, uscata la aer fara afumare.

Read More

Pafitiko Loukaniko, IGP, Cipru, este un carnat fabricat din carne de porc tocata.

Read More

SC Siciliana SRL a pornit in anul 1999, o mica afacere de familie, la prepararea produselor de carne ''Cordis'', fiind respectate cu sfintenie traditiile din zona satelor Pericei si Sici.

Read More