Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

"Potjesvlees uit de Westhoek" este un produs de carne si gelatina, protejat IGP din Belgia.

Read More

Dulceata lu’ Razvan“ se gaseste acum pe rafturile hipermarketurilor, in multe magazine din tara, dar si de peste granita.

Read More

De mai multi ani un complex hotelier organic, s-a construit in estul orasului Istanbul (Turcia), intr-o zona impadurita a muntilor Kandira.

Read More

Sangele prajit cu ceapa se prepara de obicei de pomana porcului.

Read More

Pogacele de Sf.Luca sunt un produs traditional din judetul Arad

Read More

Produsul traditional “Toba de casa'' din judetul Timis.

Read More

Editia 2014 a Targului de Craciun din Sibiu a debutat in 21 noiembrie.

Read More

Unde altundeva sa sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, daca nu la Sinaia, orasul regalitatii, cu istorie si atmosfera de poveste?

Read More

Targul de Craciun, a inceput, luni, in fata Palatului Administrativ, organizatorii anuntand ca, pe langa produsele specifice au fost pregatite mai multe spectacole.

Read More

Germania, a inregistrat cu Indicatie Geografica Protejata (IGP), paine integrala neagra fara coaja, din urluiala de secara ''Westfälischer Pumpernickel''.

Read More

In ajun de Sf. Andrei, Primaria Capitalei da startul Sarbatorilor de Iarna.

Read More

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a oficializat recunoasterea cu Indicatie geografica protejata a deliciosului produs din Ferrara, Italia, garantand astfel producatorii si consumatorii din intreaga regiune.

Read More

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, isi extinde gama de lactate bio si lanseaza Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte organic de consum, produs local.

Read More

Dintre mancarurile care pot fi consumate in urmatoarele 40 de zile va prezentam 12 retete, combinate in 4 meniuri, recomandate la trapeza Catedralei mitropolitane din Iasi.

Read More

In cursul unei expeditii arheologice, oamenii de stiinta de la Saint-Petersburg au descoperit soiuri vechi de pere in regiunea Maikop, Republica Adigheia, a caror varsta este de aproximativ 5000 de ani.

Read More

Agropan, Gherla, judetul Cluj a folosit fonduri UE pentru a extinde si moderniza capacitatea de productie de panificatie.

Read More

Cataiful turcesc (Kataifi-Kadaifi sau knafeh) este un desert traditional din aluat (taitei) foarte popular in Turcia.

Read More

Produsul Jambon de Vendée, a fost inregistrat ca Indicatie geografica protejata de catre Comisia Europeana.

Read More

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” va invita in perioada 24 - 26 octombrie 2014, la Targul de „Sfantul Dumitru”, patronul si protectorul acestui spatiu de traditie si spiritualitate romaneasca.

Read More

Grepfrutul din Corsica, Franta, protejat IGP la nivel european din 8 octombrie 2014, este un fruct citric din soiul Star Ruby sau din orice alt soi al varietatii Citrus Paradisi ce respecta caracteristicile „Pomelo de Corse”.

Read More

 

Sapunurile naturale Dr. Avraham sunt produse manual prin metoda „saponificare la rece”.

Read More

O mica ferma alpina constituita din gradini, livezi, si vie este situat la marginea localitati Chateauguay, Vermont (SUA).

Read More

Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 8-12 octombrie 2014, al VIII-lea „Targ Regional pentru Artizanat si Mestesuguri, Regiunea Nord-Vest”.

Read More

Piersica alba Pescabivona, IGP, Italia, este o varietate a speciei de Prunus persica produsa in Bivona, provincia Agrigento din Sicilia.

Read More

Inceputul de octombrie ne gaseste la Sinaia, chiar in centrul orasului, in fata fostului sediu al Postei, si, asa cum i-am obisnuit pe sinaieni, dar si pe turisiti, vom avea bunatati, lucrusoare migalite cu drag si ateliere gratuite pentru copii.

Read More

Langosul a devenit parte din bucataria Ungariei de pe vremea ocupatiei turcilor cand a fost introdus de catre acestia.

Read More

In perioada 23-27 octombrie 2014 are loc la Torino, Italia, "Salone Internatioanale del Gusto si Terra Madre 2014".

Read More

In restaurantele din Timisoara, nu lipsesc din meniu clatitele "Ca la Ana-Lugojana".

Read More

Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.

Read More

In comuna Sepreus, judetul Arad, agricultura ecologica se practica pe 15% din suprafata arabila a localitatii, incepand din anul 2013.

Read More