Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Patata rossa Colfiorito reprezinta unul dintre cele mai renumite si apreciate produse tipice din Umbria, Italia.

Read More

Frankischer Grunkern” sunt boabe de alac (Triticum Spelta), o specie de grau, recoltate inainte de a ajunge la maturitate si apoi uscate.

Read More

Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in saptamana mare, din 8 pana in 10 aprilie 2015 la Targul de Paste din curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.

Read More

Romanii consuma de cinci ori mai multe produse autohtone premium in perioada Sarbatorilor Pascale.

Read More

Aaylex si COCORICO, au fost prezenti la cea mai importanta Expozitie alimentara din Marea Britanie – IFE 2015

Read More

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va gazdui „Targul de Florii” in curtea institutiei, in perioada 3 – 5 aprilie 2015, intre orele 9.00-16.00.

Read More

Printre bunele obiceiuri de primavara ale Muzeul Taranului se numara si Targul de Florii, la care are loc, anul acesta, de vineri, 3 aprilie, pana duminica, 5 aprilie, intre orele 10 dimineata si 6 seara.

Read More

Oli de L’Empordà este un ulei de masline extravirgin, din Spania, protejat DOP din luna martie 2015.

Read More

Liliputas” este o branza produsa manual, in Lituania, cu continut ridicat de grasime (50 % in substanta uscata), cu consistenta semitare si avand forma unui cilindru cu capete rotunjite.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.

Read More

Cele mai recente cifre oferite de catre asociatia Bionext, arata ca vanzarile la export ale produselor ecologice olandeze au crescut puternic in 2014.

Read More

Targul de dulciuri sweet Fest va pregatit cadouri dulci, zeci de sortimente de prajituri, praline si ceaiuri, de la deserturi internationale la prajituri de casa traditionale si miere!

Read More

Produsul „Weißlacker” sau „Allgäuer Weißlacker” a fost inregistrat de Germania, cu denumire de origine protejata DOP, in luna februarie 2015.

Read More

Henri Willig, est un fermier din Olanda care a decis sa integreze productia si sa treaca de la comercializarea laptelui, la obtinerea de branza gouda.

Read More

Prepararea casului afumat, se face dupa o reteta traditionala locala la Manastirea Aninoasa, judetul Arges.

Read More

Piranska sol” este sare de mare, inregistrata DOP, recoltata, exclusiv, in zonele saraturate Secovlje si Strunjan, Sloveni, de pe o suprafata naturala formata din alge si minerale cunoscuta sub denumirea de „petola”.

Read More

Palinca realizeaza in ''Camara Zanelor Dregan" Camarzana, judetul Satu Mare, este o palinca de calitate distribuita in toate colturile Romaniei.

Read More

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat, in ianuarie 2015, branza Klenovecký Syrec in Registrul indicatiilor geografice protejate.

Read More

Focaccia di Recco col formaggio IGP, este un produs de patiserie din Italia, inregistrat la UE, incepand din luna ianuarie 2015.

Read More

Asociatia „Produs de Cluj”, participa, an de an, la Expozitia Internationala Grune Woche (Saptamana Verde), de la Berlin.

Read More

Gorgonzola, DOP, Italia, este o branza albastra produsa in provincia Milano, Italia incepand din secolul al XI-lea.

Read More

PiataTaraneasca: va asteptam in miez de iarna alaturi de noi pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna “Piata Taraneasca si Mester(Esti)!”

Read More

La expozitia Fruit Logistica ce are loc intre 4-6 februarie 2015 la Berlin, firma Rijk Zwaan prezinta noul soi de ardei Palermo.

Read More

Romania participa la editia din anul 2015 a Expozitiei internationale „Saptamana Verde” (Grune Woche), care va avea loc la Berlin, Germania, in perioada 16 - 25 ianuarie 2015

Read More

La BioFach 2015 din Nurnberg / Germania, 7 companii de produse alimentare finlandeze sunt unite intr-un pavilion national pe o suprafata de 88 mp, situat in Sala 5.

Read More

Italia, stat membru al Uniunii Europene, a inregistrat branza Pecorino Crotonese cu Denumire de Origine Protejata DOP.

Read More

In perioada 16 - 25 Ianuarie va avea loc Expozitia internationala “Saptamana verde – Berlin 2015”, eveniment unic de produse alimentare, agricole si horticole.

Read More

Kranjska klobasa” este produs in Slovenia si protejat IGP.

Read More

Produs traditional din judetul Timis.

Read More