S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita.
SC „Marcel” SRL avand ca obiect de activitate productia in domeniul prelucrarii carnii a fost infiintata in 1991.
Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
Produsul „Mostviertler Birnmost”, (IGP), Austria, este fabricat prin fermentarea in butoi a mustului din pere obtinut prin presare.
Marca NATUR COMPAGNIE s-a impus pe piata de alimente bio-organice inca din anii 2000 cu o gama larga de produse.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Mierea de munte „Miele delle Dolomiti Bellunesi” se obtine din nectarul florilor de pe teritoriul montan al provinciei Belluno, Italia, din ecotipul local „Apis mellifera”, prin incrucisarea dintre Ligustica si Carnica.
La Valea Mare, se fabrica sucul de mere intr-un mod cat mai simplu si mai apropiat de metodele traditionale si de aceea procesul de productie include putine etape tehnologice.
Fasolea „Fagiolo Cuneo” (IGP) desemneaza fasolea ca pastaile ceroase, cultivata in Italia.
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
Dulceata de trandafir, o delicatesa foarte cautata, este gata sa plece spre consumatori de la ferma ecologica din Topa.
Siropul gros „Rheinisches Apfelkraut”, DOP, Germania, este fabricat din mere si pere proaspat culese si fierte la foc mic.
„Longjing cha” este un ceai verde, produs in tara terta CHINA si are protectie DOP.
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev