Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

7.04.2017. Miscarea ecologica din Goa, India, a dus la cresterea cererii pentru bomboanele de ciocolata raw.

Read More

Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.

Read More

''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.

Read More

Intr-un raport realizat de Serviciului Agricol Extern al Statelor Unite se afirma ca cererea de produse ecologice pe piata romaneasca este in continua crestere.

Read More

Produsul Culurgionis d’Ogliastra, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia, Italia.

Read More

Branza „Brillat-Savarin” se produce in regiunile Brie si Bourgogne, Franta.

Read More

Tinerii din Elvetia, prefera produsele credibile, chiar daca au venituri mai mici.

Read More

Paska janjetina” DOP, Croatia, este o carne proaspata obtinuta prin sacrificarea mieilor de lapte tineri, masculi si femele, nascuti pe insula Pag.

Read More

14.03.2017. Darjeeling, o regiune din Himalaya, este sinonim cu ceaiul cel mai bun.

Read More

25.02.2017. Targul Martisorului s-a deschis la Muzeul Taranului in perioada 25 februarie - 1 martie 2017.

Read More

22.02.2017. Maslina „Lucques du Languedoc” DOP, Franta, este o maslina verde, intreaga, care nu este nici taiata, nici zdrobita.

Read More

„Slana Fest” este un eveniment culinar dar si cultural gastronomic ce are loc la EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca, annual in luna februarie.

Read More

Folar de Valpacos este un produs de panificatiie, IGP, Portugalia, pregatit in mod traditional in perioada Pastelui.

Read More

La targul secular ''Fiera di San Valentino'' din Bussolengo, Italia, produsul ''Il Bacio di San Valentino'' a castigat concursul omonim de ziua indragostitilor.

Read More

Tortas de Aceite de Castilleja de la Cuesta este o specialitate traditionala garantata din Spania.

Read More

"Raclette de Savoie" IGP, Franta, este o branza presata nefiarta, preparata din lapte de vaca.

Read More

,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.

Read More

6.02.2017. SONNENTOR Romania va asteapta cu mult Drag si Bucurie la BioFach 2017.

Read More

Produse traditionale din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vrancea, Vaslui:

Read More

Ferme bio din ROMANIA si STRAINATATE:

Read More

Palinca ungureasca a ajuns renumita in intreaga lume datorita ingredientelor de baza bogate in arome.

Read More

Firmei PROVIVO, din Satu Mare, a ales sa produca fructe, sucuri si alte produse ecologice care sa sustina un stil de viata sanatos si sa conserve natura si mediul ambiant.

Read More

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, a fost publicata o cerere privind sistemul IGP din domeniul calitatii al produsului „NOVAC AFUMAT DIN TARA BARSEI”.

Read More

Lactate si branzeturi realizate cu tehnologii traditionale din judetul Salaj, acceptate in Uniunea Europeana:

Read More

''Saptamana Verde” (Grune Woche), de la Berlin, se va desfasura intre 20 – 29 ianuarie.

Read More

Trei din faimoasele ingrediente mediteraneene benefice sanatatii inimii (fasole, oregano, rosii) sunt vedetele acestei retete usor de preparat.

Read More

Kayserovan vrat Trakia” STG, Bulgaria, este o specialitate din carne netransata, cruda, uscata.

Read More

PAN FOOD SRL face face la Sibiu „Batonul copilariei“, ciocolata de casa care a ajuns in toata Europa si in America.

Read More

Bisericii Ortodoxe Române si-a propus o schimbare radicala certificand ecologic patrimoniul funciar a celor 500 de manastiri, prin vointa actualului patriarh Daniel.

Read More

SOD natural, este bogat in substante cu activitate de epurare a radicalilor liberi de oxigen, si brevetata de Institutul Cantacuzino, Bucuresti, in 1989.

Read More