„Poulet du Perigord” IGP, Franta, este un pui provenit din rase de pasari cu crestere lenta, de tipul gat golas.
In perioada 2-6 noiembrie 2016 la INDAGRA se desfasoara un targ de produse traditionale.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
O noua editie a Targului cu Bunatati si Dichisuri Ploiesti, este organizata in centrul Ploiestiului, in Parcul Toma Soolescu, dupa mai bine de 3 ani, intre 28 si 30 octombrie 2016.
In perioada 02-06 noiembrie, in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Expozitional Romexpo se va desfasura editia 2016 INDAGRA FOOD.
Piata produselor ecologice din Danemarca a crescut cu 17,8% in primele sase luni din 2016.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)!? va invita din 28 pana in 30 octombrie 2016 in Cluj Napoca la targul “Recolte de Toamna.”
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman s-au relansat, in aceasta toamna, intr-un format mult mai apropiat de identitatea si misiunea muzeului.
„Saucisson sec d’Auvergne” este un carnat fermentat si apoi uscat, compus dintr-un amestec de carne de porc tocata, sarata, si codimentata cu mult usturoi.
Pozitia geografica unica a Siciliei creeaza conditiile naturale pentru obtinerea unui ulei de masline extravirgin cu caracteristicile chimico-fizice deosebite.
Compania germana Zwergenwiese promoveaza agricultura ecologica si pastrarea unui sortiment divers de soiuri traditionale locale.
Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului asteapta vizitatorii in fiecare sfarsit de saptamana intre orele 10:00 - 18:00 la Targul de Tara.
Infiintata in anul 2000, AGRO EXIM GRUP produce cereale, leguminoase si oleioase in sistem ecologic pe 12 mii de hectare in inima Deltei Dunarii.
Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.
Germenii proaspeti sunt cele mai vii alimente care declanseaza procese foarte intense de dezintoxicare si reintinerire.
Consumand cereale integrale, printre care se numara si graul avem un risc mai mic pentru boli de inima, diabet sau obezitate.
Carnea de vita Vacuno del Pais Vasco (Euskal Okela), Spania, este apreciata pentru aroma, finetea, si suculenta ei, deoarece, vitele sunt crescute in trashumanta, pe pasune, in aer liber, tot timpul anului.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfâata Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr. 3.
Un grup de antreprenori olandezi folosindu-se de vremea umeda din aceasta vara, au creata berea din apa de ploaie Hemelswater.
Vinul de Rioja este unul ferm si un pic auster ce benificiaza de o profunzime spectaculoasa, cu arome de pruna, lemn dulce, tutun si minerale.
„Allgäuer Sennalpkäse” este o branza cu pasta tare si cu durata lunga de conservare, fabricata prin metode artizanale traditionale in fermele de lapte alpine din Allgäu, Germania, din lapte crud natural de vaca, si prelucrata manual.
In plina vacanta de vara, sunteti asteptati cu mic cu mare, la Targul Piata Taraneasca si Mester(Ești)!, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Român, de vineri, 29 iulie, pana duminica, 31 iulie 2016 , intre orele 10-18.
Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizeaza Targ de vara pana-n seara in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.
„Oecher Puttes” este denumirea unei specialitati de sangerete traditional produs in Aachen, Germania.
Lasca de la buna Romanita este un produs traditional de paste fainoase a carei reteta dateaza din anul 1890.
Merlot Ecologic, Dealul Bujorului, este un vin cu o culoare rosie - rubinie, suficient de intensa, iar cand este tanar apar nuante de albastru sau violet.
Multi s-au vindecat de boli grele si de obezitate prin cure lungi de post si praf de zer.
Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.
Piata Taraneasca organizeaza din 10 pana in 12 iunie 2016 "Targul lui Ciresar''.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev