De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.
In ziua de 1 mai 2016 cooperativa viticola Winzergenossenschaft Albig a sarbatorit 80 de ani de existenta.
Uleiul de nuca obtinut prin presarea la rece a fructului uscat de nuca romaneasca, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Ca in fiecare primavara, in preajma Floriilor, Muzeul Taranului isi asteapta vizitatorii la un targ cu mesteri chemati din toate colturile tarii.
„Miel de Liébana”, DOP, Spania, este un produs alimentar, fabricat de albinele melifere din nectarul florilor sau din secretiile provenite din partile vii ale plantelor care cresc in ecosistemele din Liébana.
Zacusca de vinete din satul Baldana, comuna Tartasesti, Dambovita.
In ziua de 23 aprilie 2016, la ora 14.00, la targul AGRARIA, are loc conferinta ''Importanta cresterii bivolului - trecut, prezent si viitor.”
„Poljički soparnik” IGP, Croatia, este un produs de panificatie de forma unei paini rotunde.
Uleiul de palmier brut si nerafinat contine de 15 ori mai multi carotenoizi decat morcovii si de 30 de ori mai multi decat tomatele.
Daca vrei sa participi la degustari de produse traditionale, sa te relaxezi la Ziua Balmosului Ardelenesc, sa vizitezi expozitia de animale si pasari de ferma, sa cunosti binefacerile mierii, locul tau e la Agra Expo Transilvania!
Jerk este o metoda jamaicana de condimentare a carnii oferind acesteia un gust dulce si picant deosebit.
Schwäbische Spätzle”, IGP, Germania, cunoscute si sub denumirea de „Schwäbische Knöpfle”, sunt paste obtinute din oua proaspete dupa o reteta artizanala.
Schisandra ''fructul celor 5 gusturi' este considerata in China una din cele mai importante plante medicinale.
Povestea produsului Halva Feleacul incepe in 1960, anul in care este realizat acest produs la fabrica de dulciuri de la Cluj–Napoca.
„Sange de taur” (Egri bikaver) e legendarul vin rosu sec din Eger, realizat din trei sortimente diferite de vin.
In perioada 1 – 3 aprilie 2016 este organizat “Targ cu mesteri si produse traditionale ”, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Bucuresti, Bd. Kiseleff, nr. 3.
Aydın Inciri, DOP, Turcia, este denumirea data smochinelor uscate Sarılop.
Denumirea de origine protejata „Pane Toscano” desemneaza painea obtinuta cu ajutorul unui sistem tipic de prelucrare aplicat in Toscana, Italia.
Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.
De 10 ori mai puternic ca valoare nutritionala si antioxidanti decat orice ceai verde utilizat ca ceai sau in diferite mancaruri.
Asociatia Pomiviticola Hilita, comuna Costulesti, judul Iasi produce printre altele dulceata de nuci verzi.
Piata Taraneasca revine in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman cu un nou targ de vineri pana duminica.
Laptele de fan „Heumilch” STG, Austria, reprezinta cea mai naturala forma de productie a laptelui.
S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L, Valcea, produce anual peste 20000 tone de bunatati.
Casul Montasio, DOP, Italia se poate lauda cu denumirea de "Produs Montan".
Telemaua de Ibanesti a primi confirmarea Protectiei de Origine in spatiul Uniunii Europene.
Produsele Topoloveni si Topoloveana sunt 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
De vineri pana duminica producatori, mesteri populari, artizani si colectionari va asteapta in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman la un nou targ marca Piata Taraneasca!
Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.
Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev