Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cartofii „Bamberger Hörnla”, IGP, parte dintr-un vechi soi local, din regiunea Bamberger, Germania, cu caracteristici excelente pentru gatit, tot mai cautati pe piata.

Read More

„Kiełbasa piaszczanska” este un carnat din carne de porc tocata in bucati mari care este conservată prin semiuscare utilizand o marinada de decoct din plante aromatice si sare gema.

Read More

Traditia gastronomica din regiunea Mugello, Italia dateaza de la inceputul Evului Mediu si se bazeaza pe ingredientele bucatariei sarace a taranilor, ceea ce necesita alimente proaspete si sezoniere.

Read More

O reteta din bucataria franceza care merita incercata este ''Truite aux amandes'':

Read More

La Nea Marin”, restaurant cu specific traditional romanesc din zona Vitan Mall Bucuresti vom gasi ciolanul aburit de porc la gratar.

Read More

Denumirea „Cantucci Toscani” ÍGP Italia, este numele produsului din categoria dulciurilor obtinut prin prepararea unui aluat pe baza de faina, migdale dulci naturale integrale, zahar, oua, unt si miere, copt in cuptor.

Read More

De Craciun, o masa speciala este servita in numeroase familii din Belgia.

Read More

Unii oameni din Ucraina, nu mananca nimic in ajunul Craciunului, pana cand apare pe cer, prima stea.

Read More

27.11.2017. Targul de Craciun din Piata Unirii, a fost inaugurat, vineri 24 noiembrie 2017, cand s-a dat startul cumparaturilor de la cele peste 80 de casute cu bunati si cadouri de sarbatori.

Read More

25.11.2017. In perioada 25-26 noiembrie, caravana “Alege oaia!” se afla la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania.

Read More

Cea mai mare piata de Craciun, din Berlin, este situata in districtul Spandau.

Read More

In ziua de 17 noiembrie 2017 a avut loc la Londra, Campionatul Mondial de Cascaval si a 30-a editie a premiilor World Cheese Awards.

Read More

Cand spui „Festivalul Fructelor de Padure” te gandesti la comuna Cosna, judetul Suceava – zona renumita pentru fructe de padure.

Read More

Compania Taifun-Tofu GmbH din Freiburg (Germania), avand o istorie de 30 de ani, ofera branza de soia ''Tukan bio & vegan''.

Read More

Palmierul de zahar (Borassus flabellifer) este prezent in Cambodgia, iar din 2005, a fost recunoscut ca emblema a tarii printr-un decret regal.

Read More

Potrivit Asociatiei Comerciale Organice (OTA), piata americana de produse ecologice se dezvolta foarte mult.

Read More

Piata de Craciun din Frankfurt atrage in fiecare an mii de oameni care se bucura de cadourile cumparate din frumosul oras german.

Read More

Frunzele sale subtiri si suple, dar si gustul amarui si acru fac din varza „Varaždinsko zelje” DOP, Croatia, un ingredient esential al mancarurilor traditionale locale.

Read More

15.11.2017.  „Salchichón de Vic” (Llonganissa de Vic) este un carnat traditional din Catalonia, Spania.

Read More

Carnea proaspata de porc „Kintoa”, DOP, Franta, este obtinuta de la porci din rasa „Pie noir du pays Basque”.

Read More

Populatia walser, care venit din Elvetia, tara vecina, si stabilita pe teritoriul Ossola, din regiunea Piemonte, Italia, a dezvoltat o tehnica proprie de obtinere a branzeturilor.

Read More

„Danbo” este unul dintre cele mai renumite branzeturi daneze, cu un gust delicat, usor acid, aromat si usor de taiat.

Read More

Intre 22 noiembrie si 30 decembrie 2019, se desfasoara Targul de Craciun Cluj-Napoca.

Read More

Borsul cu ardei iute este unul dintre preparatele specifice Bucovinei care iti vor fi servite cu smantana proaspata, din abundenta.

Read More

Produsul numit „Dresdner Stollen”, „Dresdner Weihnachtsstollen” sau „Dresdner Christstollen” (IGP), Germania, este un chec dospit consistent cu continut ridicat de fructe si unt, care este produs, in principal, din luna august pana in luna ianuarie.

Read More

„Fleur de sel de Guerande” sunt saruri marine recoltate manual, provenite exclusiv din mlastinile saraturate din Peninsula Guerande, Franta.

Read More

Producatorul Marcel Iacob, realizeaza un produs select, care se pune la masa de nunta, alaturi de alte specialitati din carne.

Read More

In orasul Johannesburg, Africa de Sud, exista o atmosfera rurala in Fourways Farmers' Market, care ii tin pe turisti departe de doctor.

Read More

19.10.2017. Incepad de joi, 19 octombrie pana sambata, 21 octombrie, in centru, in parcul din fata Halelor Centrale, ii puteti intalni pe producatorii si artizanii de la Targul cu Bunatati si Dichisuri care vor aduce, produse naturale, dupa retete traditionale si obiecte lucrate manual.

Read More

Amplasata intr-o locatie linistita si retrasa, inconjurata de natura, ferma ecologica ''Agriturismo La Finca'' din Elvetia ofera o experienta unica de vacanta.

Read More