Branza de Horodniceni – Laktotrio, SuceavaSituata in Bucovina, la 14 Km de Suceava si la 25 Km de Falticeni, fabrica de produse Laktotrio din Horodniceni este recunoscuta pentru traditia in prelucrarea laptelui.

 

Zona, este ideala pentru pomicultura, agricultura, cresterea animalelor, iar salba de iazuri din zona desavarseste frumusetea peisajelor locului.

Din cele mai vechi timpuri, cresterea oilor si a vacilor a fost o indeletnicire de baza a locuitorilor, astfel ca si astazi zona pastreaza aceste obiceiuri, alaturi de traditiile producerii unor delicatese din lapte, cum este de exemplu Branza de Horodniceni.

 

Compania Laktotrio conserva traditiile de producere a branzeturilor specifice de Horodniceni, incercand sa se adapteze si la noile tehnologii care presupun norme de siguranta alimentara, imbunatatirea conditiilor de prelucrare a laptelui, protectia mediului, calitatea.

Casul de oaie si urda de vaca, sunt alte doua specialitati din renumitele produse traditionale ale firmei, comercializate prin magazinele proprii.

 

SC Laktotrio 2001 Prod SRL

Loc. Horodniceni 338, jud. Suceava

Tel./Fax: +40 230 573 556

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Sursa: www.laktotrio.ro