Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

La targul Carnexpo, deschis in complexul Romaero Baneasa, procesatorii de mezeluri au adus produse apreciate pe intregul continent european.

Read More

Napolact a lansat o campanie de promovare pentru gama de branzeturi traditionale romansti produse in fabrica de la Taga, ce cuprinde: branza de Nasal, produs cu denumire de origine protejata in UE, branza Alpina si Alpina Afumata, Montana si Tarnava. 

Read More

Salonul de produse traditionale si ecologice atrage an de an numerosi vizitatori la targul international  AGROMALIM

Read More

Sc Dano Plant Srl comercializeaza: fructe curate de catina alba in stare proaspata si congelata; crengute cu fructe in stare proaspata; butasi de catina in cuburi la varsta de un an. 

Read More

Anul trecut in primele 10 locuri se gaseasea marcile Borsec, Poiana, Dorna, Timisoareana.

Read More

Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.

Read More

Prosciutto Amatriciano” IGP are o forma de pară, cu eliminarea piciorului; datorita finisarii traditionale extinse, cu o greutate minima la maturare de 8 kg. 

Read More

Sucul Vital este pasteurizat fara alte adaosuri (apa, zahar, conservant)

Read More

Preparatul „Göttinger Stracke” (IGP), Germania, este un carnat proaspat uscat in aer din carne de porc, avand consistenta si culoarea corespunzatoare produsului denumit „Mettwurst”. 

Read More

Saucisson de l’Ardèche, (IGP), Franta, este preparat pe baza de carne proaspata si grasime solida de porc, tocate, cu care se umplu intestine naturale de porc. 

Read More

Xygalo Siteias( DOP), Grecia, este un produs obtinut prin fermentarea laptelui, de culoare alba, cu o consistenta pastoasa si/sau cu o textura granulata, fara coaja. 

Read More

Porcii din rasa „Porc d'Auvergne”, Franta, sunt crescuti in aer liber, carnea acestora fiind caracterizata prin fermitate, culoare rosie omogena, nici deschisa, nici inchisa, si slanina dorsala reziduala de culoare alba si consistenta. 

Read More

Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.

Read More