Targul lui Brumarel la Muzeul Taranului Roman

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza din 11 pana in 13 octombrie 2013 in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman "Targul lui Brumarel".

Targul este deschis intre 10,00 - 18,00 tuturor doritorilor, cu mic cu mare, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman. Intrarea este libera.

Potrivit comunicatului remis presei, de vineri pana duminica, de dimineta pana seara tarziu, gasiti de toate si pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, palincuta, branzeturi si delicatese din carne din Galati, Arges si Brasov, cozonaci domnesti si Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, turta dulce si covrigi, poale-n brau si prajituri traditionale, ca la o "piata taraneasca" autentica.

Pentru cunoscatori si colectionari sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti

Mester (Esc)! pentru domniile voastre tineri artisti Hand Made cu demonstratii la fata locului si mesteri populari: bijuterii, lemn, icoane , impletituri, ii, ceramica, vestimentatie,casete pictate si decoratiuni interioare, ceramica si sticlarie, lucrusoare crosetate, sticlarie si alte mestesugareli.