“Rasfat la gratar” – de la Agricola BacauAgricola Bacau, prezenta in aceste zile la INDAGRA FOOD 2010, a lansat recent “Rasfat la gratar” pentru toti cei care considera ca nu poate exista vara fara relaxarea in aer liber si gustul deosebit al carnii gatite pe gratar.

 

Produsele din carne de pui “Rasfat la gratar” vin pregatite special, iar consumatorul nu trebuie decat sa scoata folia in care este infasurat produsul aflat in tavita si sa il puna pe gratar.

 

Europrod, firma din cadrul Grupului Agricola Bacau, detine prima fabrica din Romania specializata in productia de semipreparate din carne si produse pre-gatite atat din carne, cat si vegetale.

 

Cu o capacitate de 12 tone/ zi, fabrica este echipata cu instalatii complet automatizate, a caror functionare este asistata de soft-uri ce permit vizualizarea si arhivarea automata a informatiilor in toate etapele procesului de fabricatie.

 

Calitatea si siguranta produselor pre-gatite si semipreparatelor din carne sunt garantate de respectarea cerintelor de igiena si sanitar veterinare impuse de legislatia Uniunii Europene, de inspectia calitatii pe tot parcursul fluxului de productie, precum si de originea materiei prime, carnea provenind de la puii crescuti in fermele Agricola Bacau.

 

 

S.C. Europrod S.A

Adresa: 600281 Bacau Romania, Calea Moinesti, Nr. 16

Tel. 00 40 234 520206

Fax. 00 40 234 519970

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Sursa: www.europrod.ro