Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa) se gasesc pe rafturi in cutii de 1 kilogram si pot fi achizitionati in timpul sarbatorilor din retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara.

Read More

Infiintata in anul 1997, FABRICA DE PRODUSE LACTATE COLTESTI, are ca principal obiect de activitate prelucrarea produselor lactate si a branzeturilor.

Read More

Comisia Europeana a publicat un studiu privind "Etichetarea produselor agricole si alimentare din agricultura montana".

Read More

La sfarsitul lui 2011 a pasit pragul “Bacaniei cu Suflet” primul client. A intrat, curios, pe holul lung, apoi a avut prima surpriza: "Uau! Este atat de frumos si primitor la dumneavoastra! Asa ceva nu mai exista in Bucuresti! "

Read More

Aflata in rezervatia cu acelasi nume, Manastirea Nera din judetul Caras-Severin e tot mai cunoscuta in Romania, nu doar datorita vietii monahale intense care salasluieste in ea, ci si datorita leacurilor din plante, zamislite de cele 50 de maicute.

Read More

Arancini este unul din preparatele clasice de orez din bucataria siciliana traditionala.

Read More

Bovinele de carne Angus, pasunile ecologice romanesti si expertiza elvetiana sunt caracteristicile de marca ale firmei Karpaten Meat Romania.

Read More

Portocalele “Arance di Francofonte” din Sicilia, Italia au primit in 1997 indicatia geografica protejata (IGP).

Read More

Pe langa cei 184 de producatori certificati ecologic din Ardan si care si-au depus dosarele pentru subventia europeana de sprijinire a agriculturii ecologice (intre 1.500 si 2.300 de euro/an/ferma in functie de marimea exploatatiei agricole), s-au inscris în procedura de certificare alti peste 100 de agricultori din Soimus, aflati in faza inspectiei pentru certificare.

Read More

Branzeturile cu pasta moale isi datoresc consistenta continutului mai ridicat de umiditate, de grasimi si conditiilor de maturare.

Read More

"Fico d'India" '' DOP, este simbolul Siciliei. Fructul provine din „India Noua” respectiv Mexic.

Read More

Cappero di Pantelleria” IGP, Italia, reprezinta bobocul de floare al unei plante ce se cultiva in Sicilia si care se foloseste la condimentarea mancarurilor.

Read More