Alunele "Nocciola Romana"
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Busuiocul "Genovese Basil", DOP, Italia este una dintre cele mai aromate legume.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Model de produs STG din clasa "Alte produse de ferma", din Spania
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Lintea "Pardina de Tierra de Campos" este un produs IGP din Spania.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
Usturoiul „Ail blanc de Lomagne” este un produs IGP din Franta.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev