Branza tare "Pecorin di Filiano"
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Usturoiul „Ail blanc de Lomagne” este un produs IGP din Franta.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev