Targul de Craciun Bucuresti 2018

Targul de Craciun Bucuresti, cel mai mare targ de Craciun din Romania, este deschis intre 1 – 27 Decembrie 2018, in Piata Constitutiei.

Aici, muzica, traditiile si mestesugurile specifice romanesti animeaza centrul orasului. Evenimentul este deschis zilnic si reuneste o zona gastronomica variata cu produse specific romanesti, un targ de mestesuguri si produse traditionale cu peste 100 de casute, spectacole de muzica si dans din folclorul romanesc, concerte, precum si activitati interactive pentru intreaga familie: patinoar in aer liber, carusel, ateliere creative si Casa lui Mos Craciun.

Vizitatorii sunt intampinati zilnic, intre 10:00 – 22:00, cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sarbatorilor de iarna, jucarii, accesorii, ii, costume populare, produse naturale de ingrijire, pana la produse si preparate realizate dupa retete traditionale romanesti: prajituri de casa, cozonaci, dulceturi, poale-n brau, placinte, sarmale, mamaliga, carnati, ciolan, muraturi, vin fiert, zacusca, branzeturi. Pe scena sustin recitaluri peste 1.000 de artisti, de la coruri prestigioase, orchestre, grupuri de colindatori, interpreti de muzica populara, cantareti folk, trupe rock si pop.