De la patiser la vedeta Hollywood

De la brutar si patiser in New Orleans, la vedeta la Hollywood – acesta este traseul parcurs de Dwight Henry, unul dintre protagonistii dramei “Taramul visurilor” (“Beasts of the Southern Wild”), de patru ori nominalizata la Oscar 2013.

Daca mi s-a putut intampla mie se poate intampla tuturor, spune Dwight Henry, referindu-se la anul in care a trecut din spatele tavilor de placinte direct pe covorul rosu, alaturi de idolii sai, Chris Rock si Will Smith.

Henry a refuzat initial rolul pentru ca s-a gandit ca nu e bine sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard: patiseria abia deschisa mergea bine, asa ca de ce sa risti totul pentru un rol intr-un film? Cine ar fi crezut ca de Oscar? Si totusi, de la brutar si patiser, la vedeta la Hollywood – acesta fost parcursul lui Dwight Henry, nominalizat la Oscar 2013.

Cu banii castigati pentru rolul din filmul “Taramul visurilor”, Dwight Henry a hotarat sa isi mai deschida o patiserie, unde va servi o prajitura unicat in Statele Unite “Hushpuppy”, in onoarea micutei sale partenere din film.