
In perioada Postului Mare, Scandia Food Sibiu ofera o serie de mancaruri de post dintre care nu lipsesc sarmalele traditionale gata preparate.
De mentionat ca Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 54%, in crestere cu aproape un procent fata de aceeasi perioada a anului trecut. In cea mai mare categorie a acestei piete, pate cu ficat, Scandia Food a atins in iunie-iulie 2010 o cota in volum de peste 70%, in crestere cu aproape trei puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Compania are 650 de angajati si a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 203 milioane lei, valoare cu 1,7% mai mare fata de cifra de afaceri inregistrata in 2008.
Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale:
Scandia Sibiu
-
pate cu ficat (cota volum 11,2%)
-
mancaruri traditionale romanesti gata preparate (cota volum 15%)
-
carne in suc propriu (cota volum 8%)
Bucegi
-
lider detasat al categoriei de pate cu ficat (cota volum 40,8%)
-
carne presata la conserva (cota volum 5,4%)
Sadu
-
pate cu ficat (cota volum 11%)
-
mancaruri la conserva (cota volum 16,8%)
-
carne la conserva (cota volum 11,5%)
Dintre celelalte produse traditionale conservate amintim: fasolea, ciorbele, sarmalutele, produsele vegetale, etc
Adresa:
Str. Morilor, nr. 45, Sibiu, judetul Sibiu
Tel. 0269.208.600;0800.102.030;
Fax 0269.208.610
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
SURSA: www.scandia.ro