Vacanta in Tirol de Ziua Inaltarii Domnului

Descoperiti provincia Tirol in timpul vacantei dumneavoastra de Ziua Inaltarii Domnului in Austria.

Tirol, cu frumosul oras Innsbruck este o destinatie frumoasa pentru vacanta dumneavoastra de Ziua Inaltarii Domnului in Austria. Puteti petrece aici o vacanta frumoasa intre atractii culturale, inclusiv Muzeul Bell Grassmayr sau Castelul Ambras. Aici se afla Muzeul de Istoria Artelor din Viena, cu o colectie de armuri si portrete. Vizitati in timpul vacantei dumneavoastra de Ziua Inaltarii Domnului in Austria Muzeul de Vanatoare tirolez imperial, sau Tyrolean State Museum Ferdinandeum sau Muzeul Tirolez de Arta Populara. Puteti admira frumoasele canioane langa Kramsach langa Brandenberger Ache, puteti merge la inot si la canotaj.

Festivalul Christi Himmelfart (Inaltarea Domnului) are loc la 40 de zile dupa Pasti. De la sfarsitul secolului al 19-lea, aceasta a fost o zi traditionala pentru barbati pentru a merge in excursii. Si pentru ca este sarbatorita ca ziua in care Isus sa intors la tatal sau in cer, ea este, de asemenea, sarbatorita ca Vatertag (Ziua Tatalui).

Parintii si copiii pot participa la aventuri impreuna: la cataratul prin gradini suspendate, parcuri de aventura sau explorarea regiunilor de drumetie. In Tirol, ai cele mai diverse posibilitati de petrecere a timpului liber si vor ramane o amintire placuta mult timp dupa ce vacanta va lua sfarsit.

 

 


Cautare