Toba si racituri de casa din Bihor

Toba de casă și Răciturile de casă (piftii) produse de „CARMANGERIA BUNICILOR” sunt atestate ca produse tradiționale.

Atestarea ca produse tradiționale ale Tobei de casă „Carmangeria bunicilor și Răciturilor de casă „Carmangeria bunicilor oferă o recunoaștere a eforturilor depuse în prepararea și păstrarea gusturilor și metodelor tradiționale, fiind și primele produse din carne atestate tradițional din județul Bihor. Ambele produse ale „Carmangeriei bunicilor, toba și răcitura, respectă toate cerințele Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Durabile cu privire la ingredientele folosite, modul de preparare, recipientele folosite și spațiul de păstrare.

Toba de casă ”Carmangeria Bunicilor” este un produs cu aspect omogen specific de tobă de casă consistență densă, elastică, culoare maro-roșcat, gust predominant de carne cu boia și usturoi miros plăcut de usturoi si carne afumată. Răciturile de casă ”Carmangeria Bunicilor”, sunt un produs cu aspect omogen specific de răcitură de casa consistență gelatinoasă culoare transparentă-maroniu, gust predominant de carne cu usturoi, miros plăcut de usturoi si carne fiartă .

CARMANGERIA BUNICILOR” și – a început activitatea cu gândul de a readuce pe piață gusturille autentice și rețetele demult uitate. Prin crescătoria proprie, a adus pe mesele bihorenilor carne de porc de la animale crescute în libertate și hrănite în mod tradițional, cum foarte puțini o mai fac astăzi. „CARMANGERIA BUNICILOR”, mai ofera, in afara de toba si racituri, prin cele trei magazine din Oradea: gusa fiarta cu boia, kaizer afumat si fiert in zeama de varza, lebar, sangerete, caldabos, slanina, jumari, untura de porc si de gasca, carnaturi si salamuru, specialitati, crenvursti, parizar si sarmale.

Oferta >>