Fourways Farmers' Market

In orasul Johannesburg, Africa de Sud, exista o atmosfera rurala in Fourways Farmers' Market, care ii tin pe turisti departe de doctor.

Standuri individuale, precum si terase placute ii intimpina pe turisti si oraseni, pentru a se relaxa si bucura de o mancare delicioasa. Au trecut 38 de ani de la deschiderea pietei si a ramas tot originala. Dupa cum sugereaza si numele, totul este ecologic, de la mancaruri delicioase ce se pot consuma la mese si pe banci din lemn, la o serie de bunuri pentru acasa, precum minunatele hainele facute din tesaturi naturale.

Aici clientii se pot bucura de cea mai frumoasa piata in aer liber din Johannesburg, iar la intrare, un indicator din lemn va arata sa faceti la dreapta pentru o cafea sau la stanga pentru a manca. Trecand prin o gradina de trandafiri si lavanda ajungeti la cele 107 standuri cu produse locale, ecologice, artizanale si cu delicii. Producatorii, mesterii populari si bucatarii vorbesc cu multa placere, cu clientii, depre produsele lor si sunt bucurosi sa ofere informatii exacte privind originea, modul de producere si efectele lor curative pentru sanatate.