Preparate taranesti – COMNILIS PROD, judetul Prahova

Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
Pana acum, in Dolj avem trei firme care au atestat un numar de 12 produse (din carne, din lapte si de panificatie) ca fiind traditionale.
Intre care carnatii de Plescoi, branza de Braila, telemeaua de Negrilica, covrigii buzoieni si cei brasoveni, dar si painea cu cartofi specifica Covasnei.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.
Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi
Ferma “Mos Capra” a fost infiintata in anul 2007 si este situata in localitatea Cochirleni, in apropierea Dunarii, la mica distanta de Cernavoda.
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev