Read More


Read More


Read More


Carnatul “Chorizo Riojano”, cu un diametru de 30-40 mm, este unul dintre produsele alimentare cele mai tipice din regiunea La Rioja (Spania), care are o mare traditie in productia de carnati.

Read More


Read More


Read More

Lintea "Pardina de Tierra de Campos" este un produs IGP din Spania.

Read More

Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.

Read More

Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.

Read More

Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.

Read More

Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.

Read More

Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.

Read More

 Branza "San Simon da Costa" DOP, Spania este obtinuta din lapte de vaca cu urmatoarele caracteristici:

Read More