Ziua Recoltei la Forest Retreat & Spa
Ziua Recoltei este o ocazie specială de a sărbători magia toamnei și bogăția roadelor sale, între 25 și 27 octombrie la Forest Retreat & Spa, judetul Valcea.
Ziua Recoltei este o ocazie specială de a sărbători magia toamnei și bogăția roadelor sale, între 25 și 27 octombrie la Forest Retreat & Spa, judetul Valcea.
Cinci fermieri din Bacau s-au unit, reusind sa creeze brandul local de produse lactate – HUZUR.
Denumirea „Arroz de Sarrabulho à moda de Ponte de Lima” STG, Portugalia, se referă la o mancare gatita bazata pe un preparat de orez si un ansamblu de carnuri si carnati.
UE investește peste 380 de milioane EUR în 133 de noi proiecte LIFE pentru a sprijini tranziția verde în întreaga Europă
Începând cu 21 octombrie, Învie Tradiția vă invită să redescoperiți farmecul autentic al toamnei la târgul dedicat roadelor, unde borcanele cu bunătăți de odinioară vă așteaptă să le descoperiți.
Vișinata este un lichior tradițional românesc, apreciat pentru aroma sa intensă și gustul dulce-acrișor.
Ferma Bio Ilimbav este unul dintre cele mai bune exemple ale comuniunii sănătoase între bogățiile pe care natura le oferă și fiecare element al ei.
Mustoasa de Măderat este un soi autohton ce își are originea în localitatea Măderat, de unde și-a luat și numele.
Cercetări recente evidențiază potențialul legumelor crucifere în gestionarea tensiunii arteriale.
Un nou raport al Agenției Europene de Mediu (EEA) arată că resursele de apă ale Europei sunt supuse unor presiuni serioase, iar din 2009 nu s-au înregistrat progrese semnificative.
Toamna, una dintre cele mai importante sarcini este evitarea deteriorarii plantelor ornamentale de catre inghet.
Stana lu’Ion este situata pe Transalpina, la Hotel Popasul Regelui, de langa Tau Bistra din judetul Alba.
Curtea de Conturi Europeană (ECA) avertizează că Uniunea Europeană va rata obiectivul ca 25% din terenurile agricole din UE să fie cultivate ecologic.
„Agros Rosewater” IGP, Cipru, este un distilat apos obținut prin distilarea în apă potabilă a florilor întregi de trandafir aromatic din specia Rosa damascena.
Restaurantul “Mani in Pasta” din Berlin, ofera paste italiene cu ingrediente ecologice.
Trei sunt satele de pe Valea Secașelor, judetul Sibiu isi dispută supremația în privința plăcintelor „trândoase”.
La Casa Ilinca din Jurilovca, judetul Tulcea, in meniul zilei nu lipsec mancarurile traditionale de peste.
Vița de vie este cultivată de secole pentru strugurii săi delicioși, însă aceasta are și un potențial decorativ remarcabil.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev