Bratwurst cu varză murată și cartofi
Este o mâncare clasica germana cu bratwurst suculent, servit cu varză murată picanta și cartofi crocanți.
Este o mâncare clasica germana cu bratwurst suculent, servit cu varză murată picanta și cartofi crocanți.
“La Mircea Măcelaru” este o afacere de familie bucureșteană care are o oferta speciala de produse cu atestat traditional.
Garam Masala este un amestec de condimente, din bucataria indiana, care are numeroase beneficii.
Imperial Treasure, restaurantul gourmet chinezesc din Paris, sărbătorește Anul Nou Chinezesc 2025 cu un meniu special.
La saivan este considerat cel mai frumos proiect agroturistic din Bucovina.
Eveniment special la Radio Cluj, de Ziua Culturii Naționale, cu participarea Grupul „Păstrătorii Tradițiilor” din Răchițele. pe 15 ianuarie 2025.
Săptămâna Verde (Grüne Woche) va avea loc în perioada 17-26 ianuarie 2025 în holurile centrului expozițional din Berlin.
Un Nero d'Avola cu adevărat de clasă mondială, cu siguranță unul dintre cele mai importante vinuri roșii produse de compania Di Giovanna.
„Sardeluța marinată” STG, Romania, este obținută printr-un proces de marinare a materiei prime, șprot, obținându-se trei variante diferite prin dozarea în ambalaj a unor soluții de acoperire distincte.
Dupa cumparare este nevoie de o perioada de acomodare de circa doua saptamani, dupa care este necesara replantarea.
Putem sa ne bucuram de o experiență autentică într-o pensiune tradițională din Moisei, Maramureș.
Česnica este o paine sau o prajitura indespensabila Cinei de Craciun in traditia sarba, ce are loc pe 7 ianuarie.
Mica fabrică de conserve (La petite conserverie) este un proiect inovator și cooperant situat în nord-estul Normandiei.
Dintre obiceiurile întâlnite în ziua de Sfântul Ion, nu lipsesc "Iordăneala" si “Tontoroiul femeilor”.
După mesele copioase și bogate în grăsimi și zahăr avute de sărbători, corpul nostru are nevoie de o dietă de detoxifiere.
De Boboteaza se obisnuieste ca in gospodarii sa pregateasca piftie de porc, carnati, sarmale, carne fripta etc., chiar daca aceste feluri de mancare au mai fost pregatite si de Craciun si Anul Nou.
La BRUXELLES, pe 12 DECEMBRIE 2024. IFOAM Organics Europe și-a publicat recomandările pentru viitoarea viziune a Comisiei Europene pentru agricultură și alimentație.
Queso de Burgos, IGP Spania este o brânză proaspătă produsă prin coagularea enzimatică a laptelui de vacă și de oaie integral, proaspăt și natural, pasteurizat, care nu a fost presat sau maturat.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev