S.C. ECOINSPECT S.R.L


La initiativa Asociatiei Bioagricultorilor din Romania "Bioterra", precum si a altor persoane fizice si juridice, a fost creat in anul 2002 S.C. ECOINSPECT S.R.L., organism privat pentru inspectia si certificarea produselor ecologice, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj.

 

Societatea are un numar de 21 asociati, persoane fizice si juridice din Romania, Elvetia, Germania, Ungaria si Republica Moldova.

 

In primii doi ani de activitate, Ecoinspect a beneficiat de un sprijin important din partea Biokontrol Hungaria, cea mai cunoscuta firma de inspectie si certificare din Ungaria.

 

Pentru perioada 2004-2008, Ecoinspect a semnat un acord cu SECO – Biroul Elveţian de Cooperare. Pentru perioada derulării proiectului, guvernul elveţian a alocat suma de 265.000 Euro pentru finanţarea diferitelor activităţi din agricultura ecologică din România. Sprijinul financiar a fost atribuit pentru Ecoinspect, Asociaţia Bioterra şi alte instituţii din domeniu.

 

Din punct de vedere tehnic, Ecoinspect a fost indrumat de FIBL - Institutul de Cercetare pentru Agricultura Ecologica si de Bio.inspecta AG din Elvetia.

 

S.C. ECOINSPECT S.R.L. este primul organism romanesc privat din domeniul inspectiei si certificarii produselor agroalimentare ecologice, recunoscut de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

 

CONTACT: S.C. Ecoinspect. S.R.L.

·         Loc. Cluj Napoca

·         Str. Horea nr 75, ap.5

·         Jud. Cluj, cod 400202

·         Tel:0264-536324

·         F ax:0264-432088

·         Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sursa: www.ecoinspect.ro

 


Cautare