Zacusca VRANCIOAIA din Dumbrava Rosie
Exista un secret pentru fiecare reusita si secretul este pasiunea. Prin pasiune ii facem pe ceilalti din jurul nostru sa traiasca emotiile noastre doar ca percepute intr-un alt mod.
Exista un secret pentru fiecare reusita si secretul este pasiunea. Prin pasiune ii facem pe ceilalti din jurul nostru sa traiasca emotiile noastre doar ca percepute intr-un alt mod.
Targul de Craciun de la Budapesta a fost desemnat drept „Cel mai frumos targ din Europa" in anul 2008.
Cu peste un deceniu de activitate in comercializarea branzeturilor cu marca „Lovistea”, Cristian Buican este prezent pe piata lactatelor din Valcea si Sibiu cu telemea de vaca, oaie si capra, atestat ca produs traditional.
Sectorul de producerea conservelor din legume este bine reprezentat in judetul Galati, de catre SC Contec Foods Srl Tecuci.
PRODPROSPER este o companie privata cu capital integral romanesc, cu o productie zilnica de 25 tone preparate din carne.
Napolact a lansat o campanie de promovare pentru gama de branzeturi traditionale romansti produse in fabrica de la Taga, ce cuprinde: branza de Nasal, produs cu denumire de origine protejata in UE, branza Alpina si Alpina Afumata, Montana si Tarnava.
Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa) se gasesc pe rafturi in cutii de 1 kilogram si pot fi achizitionati in timpul sarbatorilor din retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara.
Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.
Infiintata in anul 1997, FABRICA DE PRODUSE LACTATE COLTESTI, are ca principal obiect de activitate prelucrarea produselor lactate si a branzeturilor.
Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.
Se anunta un Craciun feeric la Szeged. Ungurii isi primesc turistii cu o sumedenie de surprize. La tarabele de la targurile de Craciun din Szeged se gasesc de la produse traditionale pana la haine si jucarii pentru copii.
Barbanta este un vas din doage, de forma unui butoias, folosit pentru pastrarea diferitelor produse cum ar fi laptele sau branza. Cercurile acestui vas sunt tot din lemn, iar branza sta in barbanta aceea si are un gust deosebit.
Miere suta la suta naturala, argint masiv si arta populara sunt ingredientele unui produs exclusivist „made in” Salaj, care a fost lansat la cea mai mare expozitie de alimente din lume SIAL - Global Food Marketplace Paris.
Fabrica LaColline Valcele judetul Cluj, produce branzeturi de capra, pentru intern si export.
Branzeturile Artesana contin doar lapte, fermenti lactici, cheag si sare. De retinut ca unele retete nu contin nici fermenti nici sare, facandu-le astfel ideale pentru orice fel de dieta.
S.C. DRU AGRO S.R.L., cu sediul in localitatea Galati ofera zilnic preparate din carne si lapte.
Toate bunatatile (paine, branzeturi, tarte, ciocolata) sunt facute in casa sau artizanal, la Bacania Veche.
S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita.
Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.
SC „Marcel” SRL avand ca obiect de activitate productia in domeniul prelucrarii carnii a fost infiintata in 1991.
In localitatea Baia de Fier, sat Cernadia, Nr 116, CP 217031, Judetul Gorj, se produce sloiul de oaie, produs traditional inscris in Registrul de Produs Montan.
Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
Cobzele cu pastrav afumat reprezinta o emblema a Bucovinei.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Produsul romanesc ''Carnati de Plescoi'' IGP.
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
La Viena, de Craciun, sunt deschise mai multe targuri de iarna, dar cea mai cunoscuta dintre toate este cea aflata in fata primariei orasului, Rathausplatz.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
Daca doriti sa degustati bunatatile traditionale ZIMBRIA, producatorii din Galati au pregatit, in magazinele deschise in Bucuresti, adevarate surprize.
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev