Mestesugari de Gusturi

Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.

Mestesugari de Gusturi a primit atestat pentru caltabos taranesc mestesugari de gusturi, toba taraneasca mestesugari de gusturi, drob de casa mestesugari de gusturi, carnati macelaresti mestesugari de gusturi, carnati taranesti mestesugari de gusturi, lebar taranesc mestesugari de gusturi.

Carnatii macelaresti mestesugari de gusturi sunt un preparat din carne specific sezonului rece, nelipsiti de pe mesele de sarbatori in special cu ocazia Craciunului si a Anului Nou. Acestia se obtin din spata de porc cu grasime si slanina tare, iar ingredientele folosite sunt: sare grunjoasa, usturoi, piper negru, boia de ardei dulce. Traditia fabricarii carnatilor este mostenita de la breslasii bucuresteni de acum 200 ani si pastrata pana in prezent.

Toba taraneasca mestesugari de gusturi este un preparat traditional obtinut din rasoale si organe de porc. Secretul gustului consta in maiestria utilizarii condimentelor in amestec cu organe si carnea de porc care aminteste de aroma produsului traditional de odinioara.

MAI MULT >>